I després

EL GOVERN VALORA LA LEGISLATURA

Compartiu aquesta història

Els dos grups que han format govern en el mandat 2011-2015 han realitzat aquest dilluns, 30 de març, un balanç del govern on han volgut expressar, per transparència i compromís amb la ciutadania, el que han realitzat a grans trets durant el mandat.
En una Roda de Premsa al Monestir han explicat als periodistes i a l’opinió pública quines línies han seguit a l’hora de tirar endavant la ciutat. El clima de bona entesa “ha estat en tot moment”, en paraules dels dos màxims dirigents, Joan Alfons Albó (alcalde) i el vicealcalde Pere Albó. “Vam començar amb una encaixada de mans, i així acabarem el mandat”, han indicat, “quan molta gent pensava que no duraríem ni dos dies”.
No s’ha pogut explicar tot el que s’ha fet en quatre anys, perquè com és lògic és una obra molt extensa. Sí que s’ha volgut que els regidors presents (la majoria del govern, a excepció de Pau Casals, Pilar Giró i Joaquim Clarà, absents per motius professionals) expliquessin què ha donat de si aquest mandat i comentessin les principals aportacions que han donat a cadascuna de les àrees.
Per l’alcalde, Joan Alfons Albó, la trobada d’aquest dilluns “és necessària”, perquè “ens vam comprometre amb la ciutadania a exercir un pla i ara toca fer balanç de tot el que s’ha pogut fer, que és més del 85% del que vam dir que faríem”. “Mai no ens hem quedat aturats”, va dir, “i encara que ens quedin algunes coses per fer, hem fet una obra amb un bon equip”. L’alcalde va felicitar els regidors presents, per la seva forma de fer ciutat: “gràcies a la vostra disposició i temps, així com els vostres coneixements, per tal que la ciutat tiri endavant”. “No ha estat un mandat fàcil, però tampoc ens hem aturat: la crisi ens ha obligat a ser imaginatius, rigorosos i vetllar per tal que tot estés de forma més que correcta. Partíem d’un endeutament del 63%, que ara mateix se situa al 45%, i es dóna la circumstància que en temps de crisi hem fet una de les inversions en obra pública més elevades en tota la història de l’Ajuntament: 5.700.000 euros”, va recordar l’alcalde.
Per la seva banda, el vicealcalde i també signant del pacte, Pere Albó, va destacar que “s’ha demostrat que som persones de paraula”. “Vam començar amb una encaixada de mans i volem acabar el mandat amb el mateix to de positivitat que teníem”, va indicar. “Vam començar al 2011 explicant tot el que faríem, i avui, durant els últims dies del mandat, volem explicar que s’ha fet una gran tasca, que hem aportat estabilitat a la ciutat, que hem estat capaços de confegir pressupostos any rere any, i que la ciutat no s’ha aturat sinó al contrari, ha fet un pas molt important”.
Un a un, els regidors van anar passant per la roda de premsa, explicant diferents accions realitzades en aquests quatre anys, la majoria de les quals podreu fullejar amb els cursors en el llibret que trobareu a través d’aquesta adreça: http://www.guixols.cat/files/mandat201120152_FL.swf

ALBONS FALDILLA

El més llegit

I després