I després

7 NOTÍCIES & 7 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

SOPA DE CABRA ACTUARAN AL PORTA FERRADA
Aquest dimarts l’Ajuntament de Sant Feliu i l’empresa The Project faran pública la programació del 53è Festival Internacional de la Porta Ferrada, al matí al Monestir de Sant Feliu i a la tarda a l’antiga fàbrica Damm de Barcelona.
El primer anunci important que es va avançar fou la presència en el cartell dels Spandau Ballet. Posteriorment s’anunciava la participació, per segon any consecutiu, de membres de “El Terrat” que amb el títol genèric de “Singlot Festival”, Andreu Buenafuente, Berto Romero, Javier Coronas, Faemino y Cansado, etc. oferiran quatre dies d’humor i comèdia per carrers i espais públics ganxons.
En les darreres hores ha transcendit també la presència de Sopa de Cabra, que es tornen a unir puntualment per a unes poques actuacions com la del Porta Ferrada o la del Strenes de Girona, per al qual aquest cap de setmana (i amb el ganxó, Víctor Garcia) a la bateria) han sorprès a milers de gironins en actuar per sorpresa des d’una teulada a la vora del riu.

500 SOPA_

 

NOU SUPERMERCAT A L’ANTIC MERCADONA DE SFG
Des de fa unes setmanes equips d’operaris estan treballant a l’interior de l’antic Mercadona de la carretera de Palamós-Bour de Peâge per tal d’adaptar-lo a l’estructura de la nova empresa que implantarà un altre supermercat a les mateixes instal·lacions.
El propi regidor d’ocupació, Juanjo Garcia Cañadas, ho ha confirmat a les xarxes socials a més de destacar que l’Ajuntament col·laborarà amb la nova empresa en la contractació de personal que quantifica en una desena de persones. Tot i que no s’ha fet pública l’empresa que reactivarà aquest espai comercial, de la qual l’alcalde apuntava al seu Facebook “que no existeix cap centre a Sant Feliu de la marca”, altres fons han apuntat a la nostra emissora que podria tractar-se de la cadena d’hipermercats i supermercats Coaliment.

500 MERCADONA

 


TANCAMENT DE LA CAMPANYA DEL BACALLÀ & PEIXOPALO

Les campanyes promocionals impulsades per l’Àrea de Turisme i Comerç de l’Ajuntament de Sant Feliu es van enllaçant les unes amb les altres i, abans del Mercat del Brunyol i el Peix Blau Ganxó, s’han tancat darrerament el Ganxotapes, la de l’Uriç i, en les darreres hores, la del Bacallà & Peixopalo. Aquesta darrera va patir les inclemències del temps en la seva presentació i per aquest motiu es va plantejar realitzar un saborós tancament que el passat cap de setmana es va celebrar amb un acte obert al mercat cobert municipal on Josep Camús (Cau del Pescador) va condimentar el peixopalo mostrant la recepta i permetent degustar aquest deliciós àpat tant tradicional a la ciutat.

500 BACALLÀ

 


DOLÇA MASTER CLASS D’ANTONI VIÑAS
El mestre pastisser, Antoni Viñas (La Vienesa), guanyador de prestigiosos premis internacionals per les seves mones i figures de xocolata, va oferir el passat cap de setmana una master class de xocolata al restaurant del refrectori del Monestir de Sant Feliu de Guíxols, traslladant les receptes, el mètode i les fórmules a aquelles persones que es varen inscriure a aquesta activitat, preludi del Mercat del Brunyol que se celebrarà el proper cap de setmana a Sant Feliu de Guíxols.

500 XOCOLATA_


FRANCESC MARC ÁLVARO VA PRESENTAR EL SEU LLIBRE

Aquest cap de setmana a la Casa Irla es va comptar amb la presencia de Francesc Marc Álvaro que es va acostar per presentar el seu nou llibre “Ara sí que toca”, acte emmarcat dins del cicle “El país que volem” impulsat per l’ANC i la Casa Irla.
El reconegut periodista, professor universitari, escriptor i tertulià de RAC1, es va interessar pel museu del president Josep Irla, que li fou mostrat pels responsables de la fundació, abans de fer la presentació pública del seu darrer treball el qual “fa arrencar amb la successió de Jordi Pujol, un procés ple d’intrigues, batalles, pactes, traïcions, apostes i decisions imprevistes que van anar lligades a l’intent de mantenir un projecte i un liderat”.

500 CASA IRLA

 

INAUGURAT EL REFUGI ANTIAERI DEL PUIG
Dotzenes de persones es varen acostar dissabte a la inauguració del condicionament del refugi del Puig, una de les peces històriques recuperades en aquest àmbit juntament amb els safareig de la plaça. L’accés per les escales del carrer Penitència, les passeres interiors i la il·luminació del túnel excavat a la roca, han propiciat la recuperació d’aquest element que forma part d’un dels episodis més lamentables de la nostra història recent. A les fotografies la regidora Dolors Ligero i el president de l’Associació de Veïns, Isidre Ribera envoltat dels assistents a l’acte i alguns dels visitants visitant el seu interior.

500 REFUGI

 

COTXES D’ÈPOCA AL PASSEIG DE SANT FELIU
Aquest diumenge el passeig de Sant Feliu ha tornat a ser el punt de trobada, a més del mercat setmanal, per la presència d’una espectacular col·lecció de cotxes d’època que han fet parada per a gaudi i enveja dels que s’han aturat a contemplar aquestes màquines que varen marcar una època dins de la història de l’automoció. Autèntiques joies dels enamorats dels clàssics que els cuiden i s’uneixen per viatjar arreu i poder presumir dels seus vehicles compartint la seva afició amb l’admiració que desperten als ulls dels vianants i que anualment s’acosten a Sant Feliu on els podem gaudir durant un matí de diumenge.

500 COTXES

 

El més llegit

I després