I després

CANDIDATS DE GUIXOLS DES DEL CARRER

Compartiu aquesta història

A través d’una votació oberta a totes les persones adherides, la plataforma “Guíxols des del carrer” va decidir els seus candidats principals a la llista que es presentarà a les eleccions municipals del 24 de maig.
La votació , en la que van participar més del 50 per cent dels adherits, va escollir els cinc primers llocs amb el següent resultat per ordre de votacions rebudes: Jordi Lloveras, Julià Castelló, Laura Agüera, Maria Angels Comas i Salvador Sánchez.
Jordi Lloveras, carter de professió, no pertany a cap partit polític i té una llarga trajectòria en el món sindical com a representant dels treballadors de Correus. Julià Castelló és periodista, durant molts anys a RTVE-Catalunya, i va participar en la fundació del Col.legi i del Sindicat de Periodistes de Catalunya. Laura Agüera, exerceix com advocada a Girona i pertany a la Comissió de Drets Humans i de Violència de Gènere del Col.legi d’Advocats.
“Guíxols des del carrer” ha estat treballant durant més d’un any a traves de debats i assemblees obertes a tota la ciutadania per redactar el seu programa, el codi ètic que hauran de respectar els candidats i les formes de participació dels adherits i de la ciutadania en les decisions del grup polític i en les polítiques que defensaran en l’ajuntament. Entre d’altres mecanismes per donar poder a la ciutadania “Guíxols des del carrer” propugna la posta en marxa d’un procés participatiu per redactar els pressupostos municipals i mecanismes d’informació i transparència en tots els contractes de persones, obres i serveis que es paguin amb diners públics.

El més llegit

I després