I després

El govern crea la figura del regidor adjunt 

Compartiu aquesta història

L’alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, va explicar ahir en una entrevista a aquesta emissora la creació de la figura del regidor adjunt en algunes àrees del govern municipal.

Aquest regidor adjunt col·laborarà estretament amb el regidor que té delegada la competència per ajudar-lo i fer més àgil i transversal la gestió municipal.

En concret, el decret de delegació de competències explica que, tot i que Josep Melcior Muñoz serà el titular de les carteres d’Hisenda i d’Organització i Recursos Humans, comptarà amb Alexis Cubó com a regidor adjunt en els assumptes, projectes i serveis d’aquestes àrees. 

Tot i que no s’especifica en el decret, Motas explica que la nova cartera de presidència neix com a suport a les tasques habituals d’alcaldia.

Motas, però, ha anunciat que el cartipàs no és inamovible i que  a finals d’any es farà una valoració de les càrregues de feina per si calgués redistribuir de nou part de les responsabilitats.

Sobre el pacte de govern entre Tots per Sant Feliu i el PSC, Motas ha destacat la bona entesa dels dos socis i que la reedició del pacte permet continuar amb la feina feta fins ara.

L’alcalde no tanca la porta a incorporar altres partits al govern tot i que assegura que la prioritat serà buscar l’acord puntual a partir de projectes i propostes.

Motas ha marcat la Ciutat Cultural, l’Habitatge i l’Economia local com els tres eixos principals d’aquest mandat. En aquest sentit espera que les eleccions generals del proper mes no dilati l’arribada de fons per transformar el Monestir i crear l’espai cultural amb el Museu Thyssen com pal de paller. Pel que fa a habitatge, l’alcalde espera que en les properes setmanes es pugui materialitzar l’adquisició dels terrenys de l’antiga Traschler  per a fer una promoció d’habitatge social. Motas diu, però, que també tenen alternatives treballades.

Pel que fa a economia local, l’alcalde recorda que ja s’han fet passos amb la centralització tècnica de les àrees de promoció econòmica, comerç, turisme i ocupabilitat entorn a la mateixa regidora i amb l’impuls que  haurà de protagonitzar la nova Oficina de Turisme inaugurada fa uns mesos.

El més llegit

I després