I després

Sant Feliu torna a acollir una prova del circuit català del 3X3 de bàsquet aquest cap de setmana

Compartiu aquesta història

La nostra ciutat es va estrenar al 2021 en aquest circuit aplegant prop de 200 partits i 95 equips des de categoria Mini fins a Sènior. Per fer-ho es van necessitar 7 pistes habilitades en total i fins i tot alguns partits van ser transmesos per Esports3.

Dissabte, al pavelló i a les pistes del passeig de mar, acolliran la 6a parada d’aquest circuit, recuperant la nostra ciutat com a seu d’aquesta cita esportiva.

En aquesta nova edició hi haurà protagonisme per a totes les edats (des de Pre-Mini fins a Veterans) i, gràcies a la col·laboració i implicació de la Federació ACELL i d’Special Olympics Catalunya, es tornarà a comptar amb la categoria Unificada (equips amb jugadors i jugadores amb i sense discapacitat) per 3r any consecutiu. 

En Sèniors, no hi faltarà la categoria PRO que, un any més, serà puntuable pel rànquing FIBA 3×3 i comptarà amb la participació dels millors jugadors i jugadores de 3×3 del país. De fet la nostra ciutat acollirà diumenge la final PRO amb els millors equips de França, Andorra i Catalunya.

Ho explica Jordi Pujol, president del Club de Bàsquet de Sant Feliu, entitat anfitriona aquest cap de setmana del campionat

Amb l’organització d’aquesta cita es posa punt i final a una temporada molt exitosa pel bàsquet de Sant Feliu. De fet, el club preveu un sopar amb jugadors i membres del club per acomiadar aquesta temporada.

El primer equip del club de bàsquet ha guanyat la lliga i ha aconseguit l’ascens a 2a catalana i els més petits també han guanyat la seva lliga.

El més llegit

I després