I després

El dron de la Policia Local permet desmantellar un laboratori subterrani de marihuana a Sant Amanç

Compartiu aquesta història

En una operació conjunta entre la Policia Nacional i la Policia Local de Sant Feliu ha desmantellat un laboratori subterrani que obtenia collites exprés de marihuana en una masia prop de Sant Amaç.

El nou dron de la Policia Local ha estat clau en aquest operatiu, ja que gràcies a la seva càmera tèrmica és va poder constatar gran quantitat de focus de calor que s’observaven dins la masia i que correspondrien als aparells necessaris per fer créixer la droga a l’interior de l’immoble.

El laboratori, que estava “equipat amb tecnologia puntera” per aconseguir que les plantes de marihuana creixessin més ràpidament i així aconseguir més droga, estava ocult sota una trapa del graner del mas i s’hi accedia mitjançant un sistema de túnels. Dins del laboratori s’han trobat 200 plantes i uns 30 kg de marihuana i més de 200 grams d’haixix.
La finca tenia la llum punxada i, segons càlculs de la companyia, es calcula que el frau elèctric podria superar els 40.000€.

El responsable del cultiu va ser detingut per un delicte contra la salut pública i un de defraudació de fluid elèctric.

Segons explica la policia, la marihuana que es cultivava en aquest mas de Sant Amanç tenia com a destí països de l’Europa central.

 

El més llegit

I després