I després

Darreres places pel taller de fotografia sense càmera organitzat pel Museu d’Història

Compartiu aquesta història

El Museu d’Història de Sant Feliu ha organitzat un taller de fotografia sense càmera amb la tècnica de la cianotípia, que es caracteritza pel color blau cian que proporciona el resultat final. L’activitat s’emmarca dins l’exposició ‘Ricard Mur. Un fotògraf de postal’, que es va inaugurar la setmana passada.

Ell taller tindrà lloc aquest dissabte 4 de febrer a l’Antic Hospital a partir de les 11.30 hores. Us hi podeu apuntar, com també demanar més informació, presencialment a la recepció del Monestir, trucant al 972 821 575 i per correu electrònic a activitatsmuseu@guixols.cat

L’activitat anirà a càrrec de la fotògrafa especialitzada en tècniques i processos analògics i Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, Mireia Ferrón.

 

L’origen de la cianotípia

La tècnica va néixer al segle XIX a mans de John Herschel i forma part dels orígens de la fotografia, la qual s’utilitzava en els seus inicis per enregistrar i reproduir plans arquitectònics i fórmules matemàtiques. Anna Atkins, primera fotògrafa de la història, va ser qui va canviar el registre d’ús d’aquesta tècnica per utilitzar-la com a mitjà fotogràfic.

El més llegit

I després