I després

Un sindicat denuncia greus deficiències a l’edifici de Les Vetlladores

Compartiu aquesta història

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) ha tornat a portar davant Inspecció de Treball a l’Ajuntament pel que considera “greus incompliments en matèria de prevenció de riscos laborals” a l’edifici municipal de Les Vetlladores on hi ha diverses àrees del consistori.

CSIF ja s’havia fixat anteriorment en aquest immoble. Als anys 2017 i 2022 ja havia interposat denuncia, però un informe de l’arquitecte municipal havia resolt que no hi havia risc estructural. En un comunicat, el sindicat relata que els problemes de l’edifici no s’han solucionat en aquests anys i que les esquerdes estan augmentant. En aquest sentit el CSIF afirma que, tot i que no hi hagi risc estructural, sí que hi veuen “greus riscos de despreniments i riscos tant per a treballadors en l’accés al seu lloc de treball com dels usuaris i vianants”.

El sindicat, mitjançant aquesta nova denúncia davant d’Inspecció de Treball, sol·licita que “es tornin a investigar els greus riscos que asseguren que presenta l’edifici municipal de les Vetlladores, i que, d’una vegada per totes, s’obligui a l’Ajuntament a solucionar les deficiències.

El més llegit

I després