I després

El doctor Toni Beltran presenta el seu llibre a l’Institut d’Estudis Catalans

El metge de família de Sant Feliu de Guíxols, Toni Beltran, presenta el seu exitós llibre Ensenya’m la llengua a l’Institut d’Estudis Catalans de Barcelona en un acte organitzat per l’Acedèmia de Cinències Mèdiques de Catalunya i Balears i Editorial Gregal.

Compartiu aquesta història

El metge de família de Sant Feliu de Guíxols, Toni Beltran, presentarà el seu exitós llibre Ensenya’m la llengua a l’Institut d’Estudis Catalans de Barcelona en un acte organitzat per l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears i Editorial Gregal.

Per la creació de l’obra, durant quatre anys va anar apuntant en una petita llibreta que portava al damunt algunes expressions singulars i populars dels símptomes que li exposaven els seus pacients i que pràcticament es trobaven fora de circulació. Les va recuperar perquè no fossin oblidades i així reivindicar-les després de ser eclipsades per tecnicismes, anglicismes i castellanismes.

La presentació serà el dijous 13 de febrer a les 18.30 hores a la Sala Nicolau d’Olwer de l’Institut d’Estudis Catalans de Barcelona. A l’acte hi intervindran l’autor i el metge documentalitsa Narcís Macià.

El més llegit

I després