I després

‘Cançó per tornar a casa’, primera obra del Guíxols Escena 2020

Compartiu aquesta història

Arriba a Sant Feliu de Guíxols l’obra de teatre ‘Cançó per tornar a casa’ de la coneguda Compayia T de Teatre, dirigida per Denise Despeyroux i protagonitzada per Mamen Duch, Marta Pérez, Carme Pla, Jordi Rico i Àgata Roca. La representació tindrà lloc a Sant Feliu de Guíxols el dissabte 7 de març de 2020 a les 21h al Teatre Auditori Narcís Masferrer i està emmarcada dins del Festival Guíxols Escena 2020.

PRINCIPALTEATRE-BARCELONA-canço per tornar a casa t de teatre beckett grec 2019-0-720x320

‘CANÇÓ PER TORNAR A CASA’, Cia. T de teatre

Autoria i direcció: Denise Despeyroux

Traducció: Sergi Belbel

Repartiment: Mamen Duch, Marta Pérez, Carme Pla, Jordi Rico i Àgata Roca

Què passa quan es retroben tres “ex actrius” unides per l’èxit i separades pel fracàs? I què passa si en el seu camí es creua un hipnotitzador que fuig de la justícia i que assumeix davant d’elles la falsa identitat d’un dramaturg escocès? T de Teatre, una de les companyies teatrals més populars del país, s’uneix a l’autora i directora Denise Despeyroux per protagonitzar aquesta fantasiosa proposta amb humor i pinzellades de drama.

Sinòpsi

Renata, en plena crisi existencial, enreda la Rita i la Greta perquè la vagin a veure al vell casalot heretat de la seva mare en un remot poble català. Vint-i-sis anys enrere, totes tres van ser responsables del primer gran èxit del dramaturg escocès Malcolm Logan; ara no són res. Però el destí vol que, mentre es produeix aquest retrobament, coincideixin dos fets més. D’una banda, el dramaturg cèlebre, que ha estat sempre un llop estepari que fuig de la societat, decideix retirar-se en el cim de la carrera per a anar-se a viure al bosc. D’altra banda, Jonás, hipnotitzador expert, acaba de viure, amb la seva ajudant Valentina, un succés tràgic que el manté pendent d’un judici. Quan les tres amigues i els dos fugitius coincideixin a la taverna del poble, Renata no tindrà cap mena de dubte: aquest home de semblant turmentat és en Malcolm Logan i cal convèncer-lo que escrigui per a elles el seu últim i definitiu èxit. Per la seva banda, Jonás, en plena crisi d’identitat, no deixarà passar aquesta oportunitat de convertir-se en el cèlebre i enigmàtic geni.

Compreu les entrades: aquí

Mireu el tràiler aquí

Mireu l’entrevista a la directora Denise Despeyerou aquí

Mireu el making off aquí

El més llegit

I després