I després

EL DIPÒSIT DE LA ZONA DE CAP DUCAL ENLLESTIT

Compartiu aquesta història

El dipòsit d’aigua potable situat a la vora de Cap Ducal ja està enllestit i torna a funcionar amb tota normalitat. L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols va promoure la reparació, i a mitjans de febrer es van iniciar les obres, segellament d’esquerdes i posada al dia. Aquest és un històric dipòsit que amb el temps havia perdut la impermeabilitat interior i tenia importants problemes de filtracions.
Les obres van consistir en posar una capa impermeabilitzadora a l’interior, entre altres reparacions. Mentre això passava, es va instal.lar un dipòsit provisional. Per la qual cosa, els veïns de les immediacions no van notar res en el subministrament d’aigua.
Passat l’estiu es farà el mateix procés al dipòsit existent a Sant Elm, també amb molts anys d’història i amb problemes de fuites, i que s’impermeabilitzarà de nou. Sempre se sol fer en períodes de baix consum d’aigua.
S’ha reforçat, alhora, el sistema de seguretat de tanques a totes les instal.lacions d’Aqualia, i importants millores informàtiques, que permeten tenir la informació al mateix moment en què es produeix qualsevol incidència.

El més llegit

I després