PLATJA D’ARO ACOLLIRÀ EL CERTAMENT MISTER INTERNACIONAL SPAIN
El 28 de maig es coneixerà qui és d’entre 55 candidats el guapo oficial d’Espanya 2016. El certamen Mister International Spain aterra a Platja d’Aro on durant tota una setmana els 55 nois hauran de superar una sèrie de proves per arribar amb la màxima puntuació el dissabte a la nit quan es farà la gala final. L’Ajuntament de Platja d’Aro creu amb aquest esdeveniment per potenciar la marca Platja d’Aro a la resta d’Espanya i apropar-se així al turisme nacional. Des del govern encoratgen a tot l’empresariat del poble a participar de l’esdeveniment i poder-se’n lucrar d’immediat amb l’ocupació que generarà l’activitat i a mitjà termini com per promocionar-se cap a un públic nou.

Mr_espanya3
DONACIÓ DE SANG A CASTELL-PLATJA D’ARO
Amb el lema “Moltes gràcies donant, en nom de totes els persones que necessiten sang”, l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i el Banc de Sang i Teixits convoquen dues noves donacions voluntàries de sang al municipi: dimecres 20 d’abril al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro (17-21 h), i dijous 21 d’abril al Centre Cívic Ca La Rafaela de Castell d’Aro (18-21 h).
Al Banc de Sang i Teixits li calen més de 1.000 donacions de sang al dia per tal de garantir que tots tinguem sang quan ho necessitem per a intervencions quirúrgiques, per a tractaments oncològics, per a trasplantaments, i en cas d’accidents greus. Pots donar sang si tens 18 anys o més i peses 50 quilos o més. Per donar sang no cal estar en dejú; si es té algun dubte es pot consultar als professionals; i sempre s’utilitzen material d’un sol ús. Més informació: T 012 i www.bancsang.net

dona sang3
TALLER DE MANUALITATS HOME DECOR

Taller de manualitats per a adults a la Biblioteca Mercè Rodoreda, els dimecres 27 d’abril i 11 i 25 de maig (15-17 h) amb la proposta Home Decor de la mà de Sònia Rodríguez, per aprendre a decorar fustes de palets amb pintures Chalk amb diferents models a escollir (inscripció prèvia obligatòria: 8 euros + 14 euros -kit-, places limitades).
La proposta forma part del conjunt d’activitats complementàries programades per la biblioteca -cursos, tallers, presentacions, conferències, sessions de contes, etc.- que converteixen l’equipament en un centre de dinamització cultural que transcendeix els serveis habituals de consulta i préstec de llibres i material audiovisual, configurat per un fons de 22.000 volums i una hemeroteca de 80 publicacions.

decoracio_fustes3