I després

3 notícies de Castell-Platja d’Aro

Compartiu aquesta història

PLATJA D’ARO ACOLLIRÀ EL CERTAMENT MISTER INTERNACIONAL SPAIN
El 28 de maig es coneixerà qui és d’entre 55 candidats el guapo oficial d’Espanya 2016. El certamen Mister International Spain aterra a Platja d’Aro on durant tota una setmana els 55 nois hauran de superar una sèrie de proves per arribar amb la màxima puntuació el dissabte a la nit quan es farà la gala final. L’Ajuntament de Platja d’Aro creu amb aquest esdeveniment per potenciar la marca Platja d’Aro a la resta d’Espanya i apropar-se així al turisme nacional. Des del govern encoratgen a tot l’empresariat del poble a participar de l’esdeveniment i poder-se’n lucrar d’immediat amb l’ocupació que generarà l’activitat i a mitjà termini com per promocionar-se cap a un públic nou.

Mr_espanya3
DONACIÓ DE SANG A CASTELL-PLATJA D’ARO
Amb el lema “Moltes gràcies donant, en nom de totes els persones que necessiten sang”, l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i el Banc de Sang i Teixits convoquen dues noves donacions voluntàries de sang al municipi: dimecres 20 d’abril al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro (17-21 h), i dijous 21 d’abril al Centre Cívic Ca La Rafaela de Castell d’Aro (18-21 h).
Al Banc de Sang i Teixits li calen més de 1.000 donacions de sang al dia per tal de garantir que tots tinguem sang quan ho necessitem per a intervencions quirúrgiques, per a tractaments oncològics, per a trasplantaments, i en cas d’accidents greus. Pots donar sang si tens 18 anys o més i peses 50 quilos o més. Per donar sang no cal estar en dejú; si es té algun dubte es pot consultar als professionals; i sempre s’utilitzen material d’un sol ús. Més informació: T 012 i www.bancsang.net

dona sang3
TALLER DE MANUALITATS HOME DECOR

Taller de manualitats per a adults a la Biblioteca Mercè Rodoreda, els dimecres 27 d’abril i 11 i 25 de maig (15-17 h) amb la proposta Home Decor de la mà de Sònia Rodríguez, per aprendre a decorar fustes de palets amb pintures Chalk amb diferents models a escollir (inscripció prèvia obligatòria: 8 euros + 14 euros -kit-, places limitades).
La proposta forma part del conjunt d’activitats complementàries programades per la biblioteca -cursos, tallers, presentacions, conferències, sessions de contes, etc.- que converteixen l’equipament en un centre de dinamització cultural que transcendeix els serveis habituals de consulta i préstec de llibres i material audiovisual, configurat per un fons de 22.000 volums i una hemeroteca de 80 publicacions.

decoracio_fustes3

 

 

El més llegit

I després