I després

11 NOTÍCIES + 11 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

EL MES CRITICA LA GESTIÓ DE L’APARCAMENT D’AUTOCARAVANES
El grup municipal del MES-Moviment d’Esquerres de Sant Feliu de Guíxols ha distribuït una nota de premsa on amb el titular “Reorganització o el principi del caos”, crítica els canvis realitzats pel govern de la ciutat en l’aparcament de la carretera de Tossa, reservat ara exclusivament a turismes, considerant que no s’ha previst una alternativa pels caravanistes que han volgut fer estada a Sant Feliu en els darrers dies. S’incideix en la falta de previsió i de senyalització d’espais alternatius al temps que s’acompanya de la fotografia on es veuen autocaravanes aparcades en ple carrer Narcís Massanas.
Podeu consultar l’escrit íntegre en la següent NOTA DE MES-MOVIMENT D’ESQUERRES

500 MES

 

GUÍXOLS PER LA INDEPENDÈNCIA A L’ASSEMBLEA DE L’ANC A MANRESA
Guíxols per la Independència de l’Assemblea Nacional Catalana ha tramès una nota en la qual es fa la crònica d’una de les activitats a les quals hi ha assistit una representació de la delegació ganxona.
En aquest cas es tracta de la celebració de la IV Assemblea General Ordinària (AGO) al Pavelló del Nou Congost de Manresa. Podeu llegir la crònica sencera accedint a la següent NOTA DE PREMSA

700 ANC

 

EN MARXA LES JORNADES D’E-COMMERCE A SANT FELIU
L’alcalde va inaugurar dilluns a la sala Abat Panyellas del Monestir, les Jornades E-Commerce WorkShops per a Emprenedors i Empresaris. A través de les sessions de 4 dies es poden resoldre tots els dubtes, a través de dues ponències cada dia, Els temes tractats, entre altres, són el videomàrketing, logística, e-marketplaces, wordpress i prestashop, magento, opencart, E-commerce als mòbils, marketing directe a l’e-commerce, estratègies d’e-commerce a Facebook, estratègies d’e-commerce a les xarxes socials Pinterest i Instagram, Llei de protecció de dades, Mitjans de pagament en e-commerce i molts més. Les jornades es clouen el proper dijous, 21 d’abril, a les 13.30h.

500 NETWORKING

 

ALUMNES DE BATXILLERAT ARTÍSTIC DE L’IES SANT ELM A L’ESPAI K
Com ja havíem avançat, aquest any se celebra una exposició d’alumnes de Batxillerat Artístic de l’Institut Sant Elm a l’Espai K (capella antic hospital) anomenada “Artistes en camí”, que es pot visitar del 17 al 23 d’abril amb algunes de les propostes treballades aquest curs. Dibuixos en petit i gran format, prototips de disseny gràfic, fotografies, així com petites i no tan petites propostes de volum en format de maqueta i peces acabades. La inauguració es va fer el passat diumenge i l’horari de l’exposició de 17 a 20h.

500 IES

 

CELEBREN LA CONFERÈNCIA DE CATALUNYA CONTRA EL CÀNCER
El passat divendres, 15 d’abril es va portar a terme una xerrada al Centre Cívic Tueda on amb l’enunciat “Què som i què fem?”, la presidenta de l’Associació Espanyola Catalunya Contra el Càncer de Girona de Pilar Cort va exposar les iniciatives que porten a terme les persones voluntàries d’aquest reconegut col·lectiu arreu de les comarques gironines per tal de donar suport a les persones que pateixen aquestes malalties així com a les que conformen el seu entorn més immediat.

500 CÀNCER

 

DIVERSOS ARTISTES VAREN OBRIR LES PORTES DELS SEUS TALLERS
Diumenge totes aquelles persones que ho desitjaren varen tenir l’oportunitat de visitar els tallers i les cases de diversos artistes que, amb motiu del Dia Internacional de l’Art, obrien les portes dels seus territoris privats reservats a la solitud i la creativitat.
Ana Gutiérrez + artista convidat Trevor Skinner rebien els visitants al carrer Girona, Marzo Mart i Udaeta ho feien al carrer del Sol 40 i 42 respectivament, Josep Miralles al carrer Atzavara de Sant Amanç i Joan Raset al carrer Calafat.

500 UDAETA

 

EXPO COL.LECTIVA DE L’AGRUPACIÓ FOTOGRÀFICA I CINEMATOGRÀFICA
Es va inaugurar al pati de l’Ajuntament de la ciutat una exposició col.lectiva de l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica (AFIC) de Sant Feliu de Guíxols que es pot visitar fins el 13 de maig. “Quan una entitat arriba a superar els seus 50 anys d’existència vol dir que darrere seu té una llarga trajectòria, amb la qual s’ha definit plenament el seu tarannà. I també vol dir que hi ha un conjunt important de persones que amb molta voluntat ha fet possible aquesta fita”. Horari exposició: de dilluns a divendres de 10 a 14h.

500 AFIC

 

MEDUSES A RITME DE VALS EN EL LITORAL GANXÓ
Fa unes setmanes advertíem que a la zona de Sant Pol es podia veure un gran nombre de meduses liloses a la sorra de la platja. Les meduses són de fet la fase lliure en el cicle de vida d’un cnidari, que anteriorment ha passat per la fase de pòlip, fixada a terra.
Els components de l’escola de submarinisme ganxona, Piscis Diving, han realitzat un vídeo subaquàtic en el qual, a ritme de vals, es pot veure un banc d’aquests invertebrats al pas pel nostre litoral en la migració que realitzen tant per alimentar-se com fugint dels seus depredadors. Durant el dia solen estar a major profunditat i a la nit pugen a la superfície per alimentar-se: https://www.youtube.com/watch?v=_fBoJt8tzJQ

500 MEDUSES_

 

CONCURS DE SANT JORDI DE TELEVISIÓ COSTA BRAVA
Els companys de Televisió Costa Brava anuncien que organitzen un concurs amb motiu de Sant Jordi consistent en enviar les vostres fotografies i com viviu el Sant Jordi, a noticies@tvcostabrava.com o també via Twitter amb #santjorditvcb i cal seguir-los. Cal també posar nom, cognom i població. Els premiats a les millors fotografies els anunciaran el dilluns 25 d’abril. Els premis consten d’un àpat al Tinglado del port per a dues persones, un bateig de vela per dos, lloguer de pàdel surf per a dues persones i de caiac també per a dues persones. Tot plegat per gentilesa de Club Nàutic de Sant Feliu.

500 TVCB

 

CONCERTS A CAS ROMAGUER-CASA IRLA
– Dijous 21 d’abril, 21:00 h. : Jam Session amb The FANTASTIC IRLASTIC BAND
– Divendres 22 d’abril, 21:00 h. RUN ON SENTENCE (Portland, USA, indie-soul-folk)
– Dissabte 23 d’abril, 21:00 h. : STEVE SMYTH (Austràlia, rock)

500 IRLA

 

CONCERTS DEL CAP DE SETMANA AL BAR LA GOLETA
● Divendres 22 d’abril – 23:00h – Entrada Gratuïta – #Concert de ROADKILL + #Rock Session amb els #Dj’s. IVANÖVICH & DD
● Dissabte 23 d’abril – 23:00h – Entrada Gratuïta – #Concert #Metal amb BEWIZED (Grecia) + PHRYMERIAL (Blanes)

500 GOLETA

 

El més llegit

I després