I després

PRIMER BLOC DE PÍNDOLES FINANCERES A SFG

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols conjuntament amb el Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu, convida a participar al primer bloc de píndoles financeres: “Quant val el meu negoci? i quant més he de vendre per contractar un treballador i ampliar el meu negoci?
Aquestes píndoles formatives tenen una durada de 1 hora i 45 minuts cadascuna i el seu objectiu és ampliar els coneixements sobre temes financers i avaluar in situ la pròpia empresa per a millorar-ne les seves finances. Es realitzaran casos pràctics per a valorar el negoci, i es faran números per poder-lo ampliar.
La sessió es portarà a terme a l’ aula de formació de Guíxols Desenvolupament (C/ Dels enamorats 65-99 pis 01) de les 9:30h dins les 11:15h , a càrrec del Sr. Xavier Veciana, responsable formador de l’empresa Training Low Cost.
Aquesta sessió és gratuïta, les places limitades i cal confirmar l’assistència al curs abans del dia 24 d’abril.
Les persones interessades en participar aquesta formació han d’inscriure’s a http://www.ddgi.cat/formacioenxarxa
Per més informació podeu contactar amb l’Àrea d’activitat econòmica i projectes estratègics al telèfon 972 32 70 33 o via correu electrònic a sae@guixols.cat.

 

El més llegit

I després