I després

LA TRAILWALKER ES TANCA AMB ÈXIT DE PARTICIPACIÓ

Compartiu aquesta història

La Trailwalker ha tancat una nova edició amb un gran èxit i l’arribada a Sant Feliu ha tornat a estar a l’alçada de la categoria de la prova així com la predisposició dels voluntaris que amb el seu esforç fan possible que logísticament es desenvolupi sense problemes en els diferents punts on són referència per als participants.
Els equips mereixen un punt i apart. Recapten els diners de la inscripció generant esdeveniments, fan l’aportació, es preparen física i mentalment durant moltes setmanes i, finalment, recorren 100 quilòmetres per tal de segellar aquest acte solidari amb els destinataris de la seva aportació que solen ser les noies que durant hores caminen, especialment a l’Àfrica, per tal de dur aigua a les seves llars.
És impressionant passar de matinada pel darrer tram de la Via Verda i veure els punts de llum de les llanternes i els símptomes de cansament d’alguns dels participants que estan cobrint els darrers kilòmetres fins els Jardins Juli Garreta. I a l’arribada la cara de satisfacció per haver aconseguit cobrir el llarg trajecte, arrodonint així el repte solidari que s’havien proposat.
Som conscients de l’esforç i les emocions que genera la Trailwalker, ja que ens ho han anat transmetent els i les participants dels set equips ganxons, tant personalment com a les xarxes socials i cal felicitar-los pel seu esforç.
880.000 euros recaptats pels 418 equips conformats per 4 corredors i 2 de suport, 100 quilòmetres de trajecte i 400 voluntaris, són els números més destacats de la present edició de la Intermon Oxfam Trailwalker.

El més llegit

I després