I després

El desdoblament entre Castell d’Aro i Palamós s’estrenarà el 22 de juny

Compartiu aquesta història

Segons informa El Punt, si no hi ha cap imprevist, la Generalitat complirà el termini previst per acabar el desdoblament de la C-31 entre Castell d’Aro i Palamós, que sempre s’havia assenyalat que seria el d’aquesta festivitat de Sant Joan. El Departament de Territori i Sostenibilitat compta fer l’acte d’inauguració i posar la infraestructura en marxa el 22 de juny, dimecres de la setmana que ve. Així ho havia avançat l’alcaldessa de Palamós, Maria Teresa Ferrés, en el ple de constitució de l’Ajuntament dissabte passat, una data que van confirmar ahir fonts de la conselleria. L’acte oficial es farà en un tram de la carretera a Palamós, i hi haurà la presència del conseller Lluís Recoder.

El calendari d’acabament dels treballs el van mantenir tant l’exconseller Joaquim Nadal com Lluís Recoder. Malgrat que semblava difícil poder-lo complir, l’empresa adjudicatària ha treballat intensament les últimes setmanes per tenir-ho tot a punt, fins i tot dissabtes i festius. Això ha fet que hi haguessin retencions importants, com la que hi va haver dilluns a la tarda amb els vehicles que anaven en direcció a Barcelona i Girona.

Pel que fa a les obres, aquest cap de setmana el tram entre Castell i Platja d’Aro estava ja gairebé acabat, mentre que en l’accés a Calonge i el tram fins a Palamós les obres anaven una mica més endarrerides. El cost total per desdoblar aquest tram de la C-31, de 13 quilòmetres, es va pressupostar inicialment en 67 milions d’euros, 15 dels quals estan pressupostats aquest any. El finançament es va fer a través del mètode alemany, en el qual es paga una vegada s’ha acabat el projecte.

El més llegit

I després