I després

EL CONTRACTE DE MANTENIMENT DEL CEMENTIRI

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols tramita el nou contracte de manteniment del cementiri municipal, informa el Diari de Girona. La regidora de Serveis Municipals, Laura Aiguaviva, ha explicat que el nou plec de clàusules del contracte està enllestit i ha de rebre el vistiplau de la taula de contractació abans de ser publicat. L’Ajuntament fa aquest nou contracte perquè actualment hi ha una incompatibilitat amb un dels regidors del grup municipal de CiU, a l’oposició, ja que Emili Vilert és un dels socis de l’empresa que actualment -i des del febrer de 2003- realitza el servei, Funerària Juanals.
Aiguaviva ha explicat que quan Vilert va prendre possessió de l’acta de regidor es va fer palesa aquesta incompatibilitat, de manera que l’Ajuntament va acordar amb l’empresa que aquesta seguiria prestant el servei fins que hi hagués un nou adjudicatari. La regidora calcula que, si no hi ha cap problema, en un parell de mesos podria haver-hi l’adjudicatari del nou contracte. Aiguaviva ha precisat que perquè l’empresa d’un regidor pugui participar en una licitació de l’Ajuntament, el càrrec electe no pot tenir més del 10% de la propietat de la societat.
La Funerària Juanals realitza el servei de manteniment i conservació del cementeri municipal ganxó des de l’any 2003, un contracte de deu anys que es troba en la segona pròrroga de dos anys. Vilert ha comentat a aquest diari que l’any 2003 la seva va ser l’única empresa que es va presentar al concurs i ha afegit que tenen unes pèrdues d’uns 20.000 euros en el servei. Ràdio Sant Feliu recollia el reconeixement dels grups de l’Ajuntament a la qualitat del servei.

El més llegit

I després