I després

El cap de setmana se celebren els 70 anys dels gegants i es descobriran la seva restauració i nous vestits

Dissabte també tindrà lloc la Trobada Gegantera que comptarà amb una desena de colles participants i sortirà des del Monestir

Compartiu aquesta història

La Colla Gegantera Ganxona ha preparat per aquest cap de setmana del 15 i 16 de juny diverses activitats coincidint amb la celebració dels 70 anys dels gegants de Sant Feliu, l’Àngela i en Feliu.

Les propostes començaran dissabte, vigília de l’aniversari, a les 5 de la tarda a la Plaça del Monestir, on tindrà lloc la 23a. edició de la Trobada de Gegants amb una desena de colles participants. D’altra banda, a partir de les 6, es farà al mateix lloc la presentació dels nous vestits dels gegants ganxons i la seva restauració. Tot seguit, es farà una cercavila pels carrers de la ciutat. Ens ho explica el president de l’entitat, Jordi Casademont.

Durant les activitats, la música anirà a càrrec dels grallers i timbalers de la colla gegantera i els grallers de La Trinitat de Sitges.

De cara a diumenge, es farà la celebració els 70 anys dels gegants de Sant Feliu coincidint amb el mateix dia i hora en què van ser presentats amb motiu de la vigília de Corpus del 1954. A les 6 estaran exposats a la Plaça del Monestir i a les 7 començarà la cercavila.

Aquesta celebració comptarà amb la participació d’una desena de colles geganteres de Catalunya provinents de Sant Esteve Sesrovires, Badalona, Ripoll, Santa Coloma de Gramenet, l’Hospitalet de Llobregat, Cassà de la Selva, Girona, Martorell i del passeig Torroja de Tarragona. 👇🏻 Aquí sota podeu consultar tota la programació d’activitats prevista.

El més llegit

I després