I després

Anna Buxó i Carles Pujadas campions al mundial d’Hyrox en individual femení i parella mixta

Els dos esportistes es mostren pletòrics i agraeixen tot el suport rebut, que els ha donat força per seguir endavant

Compartiu aquesta història

Anna Buxó, en categoria individual femenina, i Carles Pujadas, en parella mixta fent equip amb Buxó, han quedat primers al Campionat Mundial d’Hyrox que s’ha celebrat aquest cap de setmana a França, a la ciutat de Niça.

Buxó ha quedat primera classificada en la categoria femenina Pro Women 55-59 amb un temps total d’1 hora, 15 minuts i 39 segons. Aquest és el segon mundial que obté, després d’haver quedat primera l’any passat a Manchester. A més, l’esportista també va quedar primera al passat campionat europeu de Viena. Així valora l’esportista la seva participació en aquesta edició

L’esportista també ha volgut agrair tot el suport rebut, afirmant que els ha donat “molta força” per seguir endavant.

El tàndem format per Buxó i Carles Pujadas també ha quedat primer, en aquest cas en la categoria de parella mixta 50-59, amb un temps d’1 hora, 8 minuts i 57 segons. Pujadas valora molt positivament aquesta experiència que considera d’“immensa”.

El campionat Mundial d’Hyrox ha reunit a la ciutat francesa vora 4.200 esportistes que s’hi han classificat a través de les diverses proves que s’han anat celebrant al llarg dels darrers mesos.

El més llegit

I després