I després

El 21 de gener acaba el termini de sol·licituds per exposar aquest any al Pati de l’Ajuntament

Per poder-hi exposar, cal que es demostri la vinculació amb la ciutat, haver-hi nascut o estar-hi empadronat

Compartiu aquesta història

Últims dies per presentar les sol·licituds per exposar al Pati de l’Ajuntament aquest 2024. Fins al proper dia 21 de gener de 2024 els artistes locals i les associacions de Sant Feliu de Guíxols que vulguin exposar les seves obres o treballs al consistori durant aquest any, tenen temps per fer-ho. Per poder-hi exposar, cal que es demostri la vinculació amb la ciutat, haver-hi nascut o estar-hi empadronat. El termini acaba el 21 de gener del 2024.

El regidor de Cultura, Alexis Cubó, es mostra molt content per les bones perspectives per la propera temporada d’exposicions en aquest espai.

En la petició, cal que els interessats presentin el seu projecte expositiu, les imatges de les obres a exposar en format digital, fotografia o enllaç a la pàgina web, i també el currículum.

Les persones jurídiques, entitats, professionals col·legiats i els seus representants, poden fer el tràmit online amb instància genèrica a través de la seu electrònica de l’Ajuntament des del web ciutadania.guixols.cat. En aquest cas és imprescindible tenir certificat digital.

La resta de persones poder fer la petició, presencialment, a les oficines del consistori situades al baixos de l’Ajuntament i del Centre Cívic Vilartagues, de dilluns a divendres, no festius, de 9 a 14 hores. Per a més informació es pot trucar als telèfons 972 32 70 00 o 972 82 01 01.

La sol·licitud també es pot fer per correu postal, enviant-la a: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Plaça del Mercat 6-9. 17220, Sant Feliu de Guíxols. Girona.

A partir de les sol·licituds rebudes es farà el calendari d’exposicions, que seran quinzenals. Podeu consultar totes les bases al web de l’Ajuntament clicant aquí.

El més llegit

I després