I després

Aquest dissabte presentació del llibre ‘Seis años, una sentencia’ de Marta Serrano

La seva primera obra ha sigut la teràpia per parlar d’una situació molt difícil de gestionar emocionalment amb la qual pretén trencar les cadenes que la lliguen al seu assetjador

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte 13 de gener a les 7 de la tarda Marta Serrano presenta el seu llibre autobiogràfic ‘Seis años, una sentencia’.

Quan una dona és assetjada, vexada i amenaçada, les conseqüències en la seva vida poden ser devastadores. Aquesta és la història real basada en la lluita d’una dona per a aconseguir trencar les cadenes que la lliguen al seu assetjador, i aconseguir la justícia i llibertat que tothom mereix.

L’autora ens explica que tot i que el llibre ha sigut la seva teràpia, encara li costa parlar d’aquest tema, ja que va ser una situació molt difícil de gestionar emocionalment.

Serrano va néixer a Barcelona, tot i que des de la infància havia passat els estius a Sant Feliu de Guíxols, i ara fa 6 anys que hi viu. Aquest és el primer treball que publica i que ha estat basat en l’experiència viscuda en primera persona durant una anys complicats i durs, suportant tota classe de vexacions i un assetjament que augmentava amb el pas del temps. Està escrit amb la intenció d’exposar tot el que va succeir durant aquell temps, de poder dir obertament com se sentia ella i explicar les conseqüències que allò va ocasionar en la seva vida i en la de la seva família.

Amb aquesta obra pretén trencar les cadenes que la lliguen al seu assetjador i aconseguir la justícia i la llibertat que tothom mereix.

El llibre es pot aconseguir a més del dia de la presentació, a la plataforma amazon.es

El més llegit

I després