L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, segons informa gironanoticies.com,  suspèn la celebració del mercat de segona mà de Platja d’Aro que se s’ha celebrat, en dues etapes, els darrers dos anys, fruit de les disfuncions que s’hi produïen i de les dificultats d’aplicar-hi el reglament que el regulava (i que serà derogat en el proper ple municipal). Però perquè els ciutadans puguin donar una sortida útil als estris vells dels seus domicilis, des del consistori ofereix l’organització dos cops l’any –tardor i primavera- d’una Trobada Local d’Articles d’Ocasió. La primera serà el dissabte 2 de novembre de 2013 a la Plaça Els Estanys de Platja d’Aro (8.30-14 h).
Només podran participar-hi persones físiques, majors de 18 anys, que constin empadronades al municipi amb un antiguitat mínima de 3 anys. La participació és gratuïta, però limitada a 50 places (tot i que en funció de la demanda es podria ampliar). El període d’admissió –per ordre d’inscripció- és del 7 al 29 d’octubre de 2013, mitjançant la presentació d’instància genèrica a l’ajuntament.
Paral•lelament, es mantindrà tot l’any la Fira de Brocanters de Platja d’Aro, de la mà de l’Associació Els Encants del Baix Empordà, cada darrer diumenge de mes (9-14 h), també a la Plaça Els Estanys de Platja d’Aro, annexa a l’estació d’autobusos. Simultàniament, es continua desenvolupant el mercat municipal, cada divendres, tot l’any (8-14 h) a l’aparcament de la Masia Bas de Platja d’Aro amb 160 parades amb una distribució equitativa de productes a la venda: artesania, bijuteria, sabateria, productes alimentaris, tèxtil i complements.