I després

El 10 d’octubre acaba el termini per participar al concurs del cartell del Carnaval 2024

Les obres s'han de presentar a l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament situada a l'edifici del Monestir

Compartiu aquesta història

El proper dimarts 10 d’octubre al migdia acaba el termini per participar en el concurs del disseny del cartell del Carnaval 2024 de Sant Feliu de Guíxols, que està dotat amb 300 euros.

La temàtica del disseny és lliure però ha de mantenir els motius que són característics d’aquesta festivitat. La idea ha de ser original, és a dir, no es pot tractar d’una reproducció total o parcial de cap tipus.

El regidor de Cultura, Alexis Cubó, explica què es demana a les persones participants de cara a la creació del cartell i com es gestionarà la tria de l’obra guanyadora.

La peça que concursi s’ha de poder adaptar a la seva edició en altres materials de difusió, a part del format de cartell, com ara díptics i xapes.

El cartell que es porti a concurs ha de ser en format físic, vertical, i amb unes mides de 70 centímetres d’alçada per 50 d’amplada. El disseny pot contenir tota la gamma de colors i la seva presentació ha de ser sense signar, muntat sobre material resistent com foam, forex o cartró, i que estigui preparat per poder ser penjat.

Qui estigui interessat en participar al concurs, pot presentar la proposta a la l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament que es troba ubicada al Monestir de la ciutat. El termini acaba el proper 10 d’octubre a la 1 de la tarda.

El més llegit

I després