I després

ERC considera que les obres de la plaça del Monestir i l’Avinguda Juli Garreta van ser “una operació de maquillatge”

Pel grup municipal, la reforma de la Plaça del Monestir i el tram del carrer situat davant el teatre han mostrat mancances

Compartiu aquesta història

ERC Guíxols considera que en les obres que s’han fet a la Plaça del Monestir i a l’Avinguda Juli Garreta es va “prioritzar una operació de maquillatge de cara a les eleccions amb una reforma ràpida, només amb l’asfaltatge i les voreres, sense renovar el subsol”.

La formació afirma que “pocs mesos després s’han fet evidents les mancances al serveis bàsics” destacant-ne l’enllumenat, el clavegueram o les canalitzacions de les aigües. El grup explica que en els darrers mesos “han estat constants els pedaços” que s’han realitzat “pel fet de no haver renovat el que no es veu sota el carrer”. Per a ERC, “és evident que el govern va buscar una obra tan econòmica com sigui possible i ràpida d’executar per tenir la foto desitjada abans de les eleccions municipals”.

Pel grup municipal, la reforma de la Plaça del Monestir i el tram del carrer situat davant el teatre “han mostrat també altres mancances”, destacant que les darrers pluges viscudes “han afectat comerços i veïns i veïnes a les seves finques”. ERC diu que “després de les primeres pluges, les inundacions han estat constants fins a arribar al punt d’inundar baixos en un espai nou que encara no s’ha inaugurat”.

La formació recorda que durant les votacions pel projecte de l’Avinguda Juli Garreta van fer palesa la seva disconformitat “i per això vam ser l’únic grup municipal que hi vam votar en contra”. El grup afirma que es tractava d’“un projecte que només renovava la superfície del carrer i pràcticament res del serveis que passen per sota” i que tampoc “resolia la mobilitat” al no incloure “un carril bici que ERC va proposar fent una aposta per ordenar la mobilitat com totes les ciutats fan avui”.

El més llegit

I després