I després

Dues propostes de La Casa Irla de Sant Feliu: Presentació d’un llibre i concert vermut musical

Compartiu aquesta història

La Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols presenta aquest cap de setmana 4 i 5 de juny, dues activitats incloses en la seva programació primavera-estiu 2022.

Dissabte dia 4 de juny a les 19h, presentació del llibre “Canviar de pell” d’Aina Gatnau.

“Vaig fugir de casa amb les mans buides i amb aquell secret ressonant-me dins del cap a cada passa. Però, per més que caminis, que marxis, que t’allunyis, la història de la qual fuges t’acompanya enganxada en forma d’agulla al pit”.

La vida de la jove Mercè s’esfondra un vespre quan entra al galliner del mas. El seu món es capgira tot d’una i queda tacat de vermell, del vermell de la sang. Humiliada i obligada a callar el seu drama, es veu forçada a marxar ben lluny de casa seva i a lluitar per ser feliç. Després de travessar la França de la postguerra, s’instal·la a París, on refarà la seva vida, però “la infància és un mapa del qual poques persones en surten”.

Presenta el periodista Marc Farràs.

——–

D’altra banda, aquest diumenge 5 de juny a les 12,30h concert-vermut musical amb “Uma”.

Uma Bunnang, coneguda artísticament com a “Uma”, va llançar el seu primer single “Mockingbird” ara farà dos anys, amb el que ha arribat a acumular, és de mig milió d’streams a Spotify.

La seva música és una simbiosi acurada i fràgil on s’entrelliguen la tradició folk i l’electrònica més experimental, creant atmosferes sonores delicades i vibrants amb la seva veu càlida i hipnotitzadora. Amb el llançament del seu primer EP el passat mes d’abril, “Bel·li”, n’ha tingut prou perquè, en els principals mitjans musicals independents i de tendències (Neo2, Indiespot, Musikalia i Vein Magazine, entre d’altres), l’hagin destacat com una de les promeses més rellevants de l’escena actual.

Entrada gratuïta.

El més llegit

I després