URGENT
I després

Mort d’un ciutadà francès de 38 anys al precipitar-se al buit accidentalment abans de fer la Via Ferrata Cala del Molí

Compartiu aquesta història

Mor un ciutadà francès de 38 anys aquest dijous, 2 de juny, el qual tenia previst realitzar la Via Ferrata de la nostra ciutat, acompanyat d’una altra persona.

Segons apunta la investigació, un fet fortuït ha acabat amb la vida d’aquest jove, de forma accidental, quan encara no havia començat a fer ús de la instal·lació. Segons la investigació, encara en marxa, els fets haurien succeït de la següent manera: una parella volia realitzar pel seu compte la Via Ferrata Cala del Molí aquest dijous 2 de juny vora les sis del matí.

Abans de fer-la i abans d’entrar al circuït, s’han volgut fer una fotografia, i en fer-la, al jove se li ha caigut accidentalment el casc: en la reacció espontània de voler agafar-lo i recuperar-lo, hauria perdut el control, i dissortadament s’ha precipitat al buit, entre 10 i 15 metres.

Tots els efectius i dispositius de seguretat s’han acostat a l’indret per ajudar amb el possible en aquest accident, però ha resultat impossible salvar la vida del jove.

Fins al lloc s’hi han desplaçat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, entre elles la Policia Judicial, tres unitats del SEM, la unitat de Salvament Marítim, Bombers, i efectius de la Policia Local.

I després