I després

Dues estudiants de Sant Feliu reconegudes pels seus treballs de recerca

Compartiu aquesta història

Dues estudiants de Sant Feliu de Guíxols, la Sara Mourad de l’INS Sant Elm i la Núria Lucena de l’INS Sant Feliu, han estat reconegudes en el 12è Fòrum de Treballs de Recerca del Baix Empordà en un acte que es va celebrar al teatre municipal de Palafrugell aquest passat dimecres.

La Sara, estudiant de segon de Batxillerat Social, ens explica la finalitat del seu treball, relacionat amb la gent gran i per conèixer si les activitats musicals que es realitzen al centre Palamós Gent Gran ajuden a les persones amb Alzheimer.

 

La Sara es mostra contenta d’haver obtingut el reconeixement després de la feina feta i el temps que hi ha hagut de dedicar.

 

La Núria, estudiant de segon de Batxillerat Humanístic, va basar el seu treball de recerca en la vida i mort de la Princesa Diana i com els mitjans varen tractar els fets.

 

La Núria, que va fer i exposar el seu treball en anglès, es mostra orgullosa de la feina que ha fet.

 

En aquesta 12a edició dels reconeixements al treballs de recerca s’ha recuperat l’acte de manera presencial, després de les afectacions de la pandèmia que varen portar a que no es pogués fer amb normalitat. Aquest fòrum pretén ser una mostra seleccionada d’algunes de les investigacions i treballs de recerca elaborats pels estudiants del Baix Empordà. La idea és servir d’al.licient i exemple per potenciar l’excel.lència de l’alumnat del Baix Empordà.

El més llegit

I després