I després

Sant Feliu recorda la República i les víctimes del franquisme

Compartiu aquesta història

Avui fa 92 anys de la proclamació de la Segona República Espanyola des dels balcons dels principals ajuntaments d’Espanya.

Coincidint amb aquesta data, ahir a la tarda es va fer l’acte institucional d’hissada de la bandera tricolor a la plaça de Miquel Morlà.

La pluja va deslluir l’acte, en el qual van assistir una dotzena de persones, i que va consistir en la hissada de la bandera republicana i l’ofrena d’un ram de flors davant el monument en memòria de les víctimes del franquisme.

A l’acte van participar-hi regidors i regidores de l’Ajuntament de diferents partits com Tots per Sant Feliu, ERC, PSC i Guíxols des del Carrer.

Aquest acte simbòlic es fa des del 2017, després que s’aprovés per unanimitat pel ple municipal i vol retre homenatge als valors de llibertat, igualtat i fraternitat lligats a la Segona República i recordar a les víctimes del franquisme.

Paral·lelament a l’acte institucional d’ahir, Guíxols des del carrer ha organitzat un acte propi per aquesta mateixa tarda i demà al migdia també ho faran els republicans davant del mateix monument.

El més llegit

I després