I després

DUES ACTIVITATS DE LA CASA IRLA

Compartiu aquesta història

EXPOSICIÓ D’ANA GUTIÉRREZ
El proper dissabte dia 4 de juliol a les 19:00 h. s’inaugura a la Casa Irla l’exposició de pintura “D’aparences i apareguts” de l’Ana Gutiérrez.
L’obra de l’Ana Gutiérrez tota ella és a l’entorn de la persona, l’home-dona i l’infant, sers uns i nus; a la intempèrie. Tan colpidorament nus com ho són aquells hombre-mujer d’Antonio López. Les seves figures componen un silenci del qual flueix una gran trista i esperançadora bellesa. Expressen una intensa, convençuda i construïda convicció.
El vernissatge es farà el mateix dissabte 4 de juliol a les 19:00 h., l’obra restarà exposada fins el 31 d’agost i l’accés és lliure i gratuït.

ANA1

JOSEP RAHOLA, MEMÒRIA VIVA DEL CATALANISME
La Casa Irla va acollir el passat dissabte dia 27 de juny a les 19:30h un petit acte d’homenatge a la figura de l’exsenador d’Esquerra Republicana de Catalunya, Josep Rahola, amb la presentació de la seva biografia a càrrec de l’historiador Francesc Marco Palau, acompanyat del també figuerenc Enric Pujol.
El llibre “Josep Rahola. Una veu catalanista d’esquerres al Senat”, fruit de la Beca de la Fundació Josep Irla, editada amb col·laboració amb la Diputació de Girona, recorda la figura de Rahola, senador d’ERC durant els anys 1979 a 1986, representant les comarques gironines.
Amb 97 anys Josep Rahola és la memòria viva del catalanisme, i tot i que la seva salut no va permetre la seva presència a l’acte, familiars seus sí que van poder transmetre el seu agraïment.
La Casa Irla pretén retre homenatge “a tots aquests exemples de fidelitat al país i de figures que han lluitat i defensat els valors d’esquerres, catalanistes i republicans així com un compromís nacional”.

500 MARCO

El més llegit

I després