I després

9 NOTÍCIES + 9 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

AQUEST DIJOUS ASSEMBLEA DE LA CUP
La CUP Guíxols convoca a tots el ciutadans i simpatitzants de la CUP a l’Assemblea Oberta que se celebrarà aquest dijous, 2 de juliol a les 20:30 h. “per debatre i contribuir en la posició i estratègia que adoptarà la CUP Nacional respecte a les properes eleccions del 27 de setembre, on s’explicarà. el Document de Context Polític que condiciona les properes eleccions, així com els escenaris i possibles posicionaments de la CUP abans i després del 27 de setembre”. Un cop l’Assemblea de la Cup de Sant Feliu de Guíxols i totes les assemblees locals celebrades arreu del territori hagin llegit, debatut, esmenat i/o matisat el Document de Context Polític, comunicaran el resultat a la CUP Nacional, que en recopilarà els resultats per prendre la decisió definitiva conjunta en el marc d’un procés obert que es convocarà aviat”.

500 CUP

 

FILM DE L’ESCOLA D’ADULTS A LAS VEGAS
Aquest divendres, 3 de juliol a les 22:00h., a la sala Las Vegas de Sant Feliu es recupera una activitat que, per causes de força major, es va haver d’ajornar el passat 19 de juny.
Es tracta de la projecció de la pel·lícula “Madison o Màgica de Hanson”, que escenifica una Ganxoneria, real que va ocórrer a la sala de festes. Posteriorment hi haurà ball obert a tothom amb el grup local dels anys 60 “The Hound Dogs”, que també han intervingut al film i que forma part d’un treball de final de curs d’alumnes de l’Escola d’Adults de Sant Feliu.

500 MADISON

 

REVETLLA POPULAR AL PARC DE LES ERES
El proper dissabte, 4 de juliol, a les 22:30 h. al Parc de les Ereres de Sant Feliu de Guíxols, l’Associació de Veïns de Tueda torna a organitzar un any més la Revetlla Popular al Parc de les Eres amb música i ball a càrrec del Duet de la Costa Brava. L’accés és gratuït i hi haurà servei de bar, coca i cava.

500  duet

 

ALUMNES EN PRÀCTIQUES A SANT FELIU
Del 21 al 26 de juny, han fet estada a Sant Feliu 19 estudiants procedents de diferents regions franceses i d’Ucraïna, però estudiants tots ells del Grau en Anàlisi, Diagnosi i Restauració d’Edificis Històrics que imparteix el centre Les Compagnons de Limoges amb coordinació amb la Universitat de Limoges. Des del 2007 es vénen realitzant bianualment o anualment aquestes pràctiques sota coordinació del Museu d’Història. Amb el suport de l’Àrea d’Urbanisme, es proposa un edifici o indret de Sant Feliu sobre el qual es tindrà una anàlisi feta i una proposta de restauració. Vénen acompanyats de dos professors, i es programen visites a llocs d’interès durant els dies de l’estada.
Enguany han treballat sobre l’edifici de l’Antic Hospital, i el dijous 25 de juny van fer una presentació dels treballs, a la sala Abat Sunyer del Monestir de Sant Feliu.

500 ALUMNES

 

CONGRÉS DE BLOGUERS PER PROMOCIONAR EL TURISME
El Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha participat aquest mes de juny en el congrés de bloguers de família BritMums Live, celebrat a Londres, amb l’objectiu de presentar la Costa Brava i el Pirineu de Girona com a destinacions de turisme familiar, informa el diari El Punt Avui.
En el marc del congrés, centrat en estil de vida, alimentació, manualitats, educació, benestar i viatges, representants del Patronat van participar en tres conferències en què van assistir uns set-cents bloguers per donar a conèixer les destinacions de turisme familiar gironines i el conjunt de l’oferta turística de la demarcació, entre les quals s’hi troba la de Sant Feliu de Guíxols, Castell Platja d’Aro i Calonge Sant Antoni. Des del 2013, el Patronat planifica i organitza viatges de bloguers.

500 BLOGUERS

 

 

VII FESTIVAL INTERNACIONAL DE CASTANYOLES
Ja són a la venda les entrades pel Concert de la Setena Trobada de Castanyoles que tindrà lloc el dissabte 11 de juliol, a les 22:00h a la Sala Las Vegas Sant Feliu.
També està obert el període d’inscripció als cursos, a través del web: http://www.teresalaiz.com/es/festival.asp o bé al telèfon: 636 73 93 77.
El “Festival Internacional de Castanyoles”, dirigit per la concertista Teresa Laiz, és el primer i únic festival que existeix al món amb caràcter regular i exclusivament dedicat a les Castanyoles en totes les seves facetes i en especial a les Castanyoles de Concert. El festival es realitza a Sant Feliu de Guíxols. Trobareu tota la informació accedint al següent arxiu: NOTA DE PREMSA

500 CASTANYOLES

 

PRESENTACIÓ I EXPOSICIÓ A L’ANTIGA GALERIA KROMA
“La propera festa del llibre serà de color taronja! 50 anys del rellançament d’Edicions Proa”, amb aquest enunciat, aquest dijous, 2 de juliol, a les 19:00h. a l’antiga Galeria Kroma de la Rambla Vidal, 1 de Sant Feliu, es farà la presentació a càrrec de Julià Guillamon, Miquel de Palol i Genís Sinca.
La primavera del 1964, ara fa 50 anys, Edicions Proa es va rellançar sota el patrocini del mecenes Joan B. Cendrós, amb una espectacular campanya de premsa: “la propera festa del llibre serà de color taronja” La idea principal era impulsar la col.lecció “A Tot Vent”, creada a Badalona per Marcel.lí Antich i Josep Queralt, l’any 1928.
L’exposició passa revista als orígens de Proa, el seu paper en la creació d’una cultura moderna en temps de la República, i la seva aportació en el miracle català dels anys seixanta: autors, traduccions, disseny, promoció i mecenatge. L’exposició restarà oberta fins el 31 de juliol.

500 PROA_

 

MERCAT D’ESTIU A BENEFICI DE PROGAT
L’Associació Protectora del Gat Urbà (PROGAT) de Sant Feliu de Guíxols torna a posar en marxa, al primer pis de l’Antic Hospital, el seu Mercat d’Estiu en el qual es posen a la venda objectes i articles donats per establiments i particulars com ara: antiguitats, bijuteria, objectes de decoració, útils, llibres, etc. Restarà obert entre el 5 i el 17 de juliol amb els següents horaris: laborables de 17 a 21 h., dissabtes d’11 a 14 h. i de 17 a 20 h. i els diumenges d’11 a 14 h.

500 gat

 

GIRONA EXCEL.LENT AL MERCAT DE SANT FELIU
El proper dissabte, 4 de juliol des de les 12:00 h. fins les 14:00 h. al Mercat Municipal de Sant Feliu de Guíxols juliol, els productes Girona Excel·lent arriben al Mercat Municipal de Sant Feliu de Guíxols amb en Pep Nogué, cuiner del programa “Divendres” de TV3. Durant dues hores explicarà les peculiaritats dels 31 productes seleccionats a través de les millors receptes de mercat. Activitat gratuïta.
Girona Excel·lent està impulsat per la Diputació de Girona en col·laboració amb la Cambra de Comerç, el Patronat de Turisme i el Departament d’Agricultura.

500 girona

 

El més llegit

I després