I després

DOCUMENTAL SOBRE REFUGIATS A LA BIBLIOTECA

Compartiu aquesta història

La Associació Ganxona Refugiada ha organitzat pel divendres, 16 desembre a les 19:00h. a la Biblioteca Municipal Octavi Viader, la presentació i projecció del documental “Just People” del director Xabier Ayerra , guanyador del premi al millor documental de Sensibilització Social de EDUCACTIF en la XVII edició del Festival de Cine de Pamplona.

El documental enregistrat el passat estiu, mostra el projecte que duen a terme a Grècia els grups de voluntariat, en concret, els grups de voluntaris de HELP-Na Ajuda Humanitària Bombers Navarra i EREC Equip de Rescat en Emergències Catalunya.

‘Just People’ mostra la situació de milers de refugiats i refugiades que viuen atrapats en les fronteres gregues, on les seves expectatives sobre Europa s’han vist frustrades.

En la sinopsi es destaca que “el documental mostra els projectes autogestionats per voluntaris i pels propis refugiats, el negoci de les grans ONG que es beneficien d’aquesta situació i el problema de la infància perduda de tots els nens i joves que arriben a Europa creuant la Mediterrània”.

Hi participaran com a ponents Yago Abad membre de EREC , Gerard Somrius voluntari a Grècia i Marina Gil Voluntària als Camps a Grècia.

També es farà la presentació de la campanya “Casa nostre, casa vostra”

El més llegit

I després