I després

EVALUEN ELS DANYS PER L’INCENDI DE LAS VEGAS

Compartiu aquesta història

La passada nit els bombers han estat treballant per tal d’evitar que el incendi que es va declarar el dilluns a les 13:00 h. al magatzem de la sala de festes Las Vegas pogués revifar atès que hi havia perill que el foc tornés a prendre força en el munt d’elements que hi havia acumulats en el magatzem, que en cap cas es tractava d’una nau destinada a embarcacions.

El carrer Colom continua tallat davant del perill de despreniment de la peça triangular (marcada en groc) que corona la façana atès que, amb l’absència de bigues i travessers, ha quedat deslligada de l’estructura de l’edifici i pot suposar un perill per a les persones i vehicles que transiten per l’espai.

Tot i que encara està per confirmar, la primera impressió és que la resta de l’estructura podrà continuar dempeus però ara els tècnics estan pendents de fer una avaluació de l’interior de la sala, on es van desprendre uns 5 m2 de part del fals sostre de damunt de l’escenari. Cal confirmar que tant les bigues com les uralites de la teulada no s’han vist afectades i que el seu estat no presenta cap perill, en el cas de la reobertura de la sala que, per la proximitat dels camerinos amb el magatzem un dels es va cremar.

Caldrà, doncs, esperar els informes tècnics per poder donar llum verda a l’activitat al temps que s’investiguen els motius pels quals es va generar el foc que va provocar la mobilització de diverses dotacions dels bombers, que han continuat treballant en el lloc del sinistre les darreres hores.

La sala tenia programats diversos esdeveniments, un d’ells el proper divendres, els quals quedaran en suspens fins que els tècnics presentin els seus informes i es garanteixi la seguretat dels usuaris de l’espai lúdic així com la dels vianants i conductors que han de transitar pel carrer Colom.

 

faldilla-3

El més llegit

I després