I després

DIVERSOS SOBRE LES ELECCIONS

Compartiu aquesta història

RECULL DE PROGRAMES ELECTORALS A LA BIBLIOTECA
Amb l’enunciat “Informa’t i vota”, la Biblioteca Pública Octavi Viader i Mrgarit de Sant Feliu de Guíxols, ha tingut la iniciativa de donar l’oportunitat als electors de contrastar tots els programes dels grups i coalicions que es presenten a Sant Feliu.
En la seva nota apunten que “es disposa, durant tota la campanya electoral, d’un expositor amb els programes electorals de tots els partits polítics que es presenten a les eleccions municipals del proper diumenge 24 de maig.
Si encara no sabeu quina és la vostra opció, si voleu conèixer les seves propostes, passeu per la Biblioteca”.

500 BIBLIOTECA

 

PERE ALBÓ A “LA IMATGE DEL DIA” (El Punt Avui)
Pere `el Conqueridor’ o els límits que la política no pot traspassar.
La política es tan embriagadora. tan seductora. que et pot fer traspassar molts límits. Si no, que ho diguin a Frank Underwood. el president dels Estats Units que protagonitza factor Kevin Spacey a la sèrie House of cards. Un home ambiciós. Capaç de tot i més per assolir els seus objectius de promoció personal. En el cas d’aquesta imatge, també s’ha traspassat un límit: el territorial. Pere Albó, candidat de Moviment d’Esquerres a Sant Feliu de Guíxols, empès per les ganes de donar a conèixer el missatge, ha penjat cartells de la candidatura fora del municipi ganxó, envaint els límits de viles veïnes. A Pere el Conqueridor, tal corn se’l podria anomenar, se’l pot veure a l’entrada de s’Agaró -part del municipi de Castell-Platja d’Aro- i també a Santa Cristina.

500PERE ALBÓ

 

ARTICLE DE PREMSA SOBRE GDC
El diari El Punt Avui publicava aquest dimecres, 13 de maig, un article en el qual feia la cobertura de l’assemblea pública que integrants de la formació Guíxols des del carrer varen celebrar el passat dimarts a la Rambla Vidal i que ha titulat “Assemblea contra jocs inflables”. Podeu llegir-lo prement en el següent arxiu: GDC PUNT

500 GUIXOLS

 

El més llegit

I després