Creu Roja i l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols van impulsar fa uns dies una iniciativa per buscar voluntaris i voluntàries per realitzar diverses tasques per ajudar a les persones més vulnerables durant la crisi de la Covid-19. La convocatòria va ser un èxit i ja es disposa d’una borsa d’una vuitantena de persones.

Aquest voluntariat va dirigit a les persones en situació de vulnerabilitat, sense xarxa familiar o social, i que creguin oportú demanar ajuda. Des de Creu Roja informen que diverses persones ja estan rebent actualment aquestes ajudes, que consisteixen en tasques com realitzar-los les compres, passejar-los les mascotes o d’altres temes imprevistos, sempre que sigui factible realitzar-los.

Des de Creu Roja expliquen també que les peticions d’ajuda per part dels ciutadans necessitats segueixen arribant a diari. Es pot contactar per correu electrònic a  santfeliu@creuroja.org o per telèfon al 972.82.22.00 de 9 a 13 hores.

Si l’opció triada de contacte és el correu electrònic, cal escriure-hi les vostres dades de contacte, una explicació de les necessitats i la situació de la persona que ha de rebre el servei: edat, si viuen sols, estat de salut, si presenten símptomes de la Covid-19 o estan en quarantena, i els serveis que necessiten.