I després

Nota d’agraïment de Junts per Catalunya en relació a l’actual situació provocada pel coronavirus

El grup municipal de Junts per Catalunya ha fet arribar una nota d’agraïment en relació a la situació provocada per la Covid-19 a Sant Feliu de Guíxols.

Compartiu aquesta història

El grup municipal de Junts per Catalunya ha fet arribar una nota d’agraïment en relació a la situació provocada per la Covid-19 a Sant Feliu de Guíxols. Aquí sota la podeu llegir textualment.

 

En primer lloc, volem adreçar-nos per enviar el nostre escalf a tots els ganxons i famílies que estan hospitalitzats o confinats per contagi del coronavirus a casa seva. Els desitgem una recuperació tan aviat com sigui possible i mentrestant, molts ànims per continuar.

En relació al desenvolupament del ple municipal ordinari d’avui 26 de març, voldríem agrair als serveis informàtics per haver aconseguit poder celebrar el Ple Municipal telemàticament i a l’equip de Ràdio Sant Feliu per la seva feina d’informació diària a la ciutadania vers la situació que vivim i també per fer possible l’emissió en directe d’aquest ple.

Per extensió, també als treballadors de l’ajuntament per la seva predisposició. També al cos de seguretat que sovint té una feina poc agraïda però necessària pel benestar general. I en especial, un de molt sincer al personal sanitari, els herois d’aquesta crisi, sense els quals no ens en sortiríem. Gràcies de tot cor!

Així mateix, creiem que es mereixen un especial reconeixement aquelles persones que han demostrat la seva gran solidaritat amb la causa. Tenim la sort de ser una ciutat amb un gran teixit associatiu i ciutadans amb una capacitat de mobilització molt alta. Posar de manifest la gran feina de Creu Roja impulsant la borsa de voluntaris, i el taller Tu Atrezzo com a iniciativa privada per confeccionar material necessari per la protecció del personal sanitari.

Als treballadors i empresaris que segueixen treballant per oferir-nos els serveis bàsics també es mereixen un reconeixement, i els afectats laboralment per mesures dràstiques, dir-los que el més urgent és preservar la salut de tothom, però seguidament treballarem plegats per garantir-los el seu benestar i qualitat de vida.

I a la ciutadania en general que està vivint el confinament a casa, cuidant els més menuts o els més grans, dir-los que han de seguir així, amb actitud responsable. Quedar-se a casa és ser solidari també.

El govern de Catalunya ja fa dues setmanes que va demanar el confinament total del territori avalat pels experts, i el govern espanyol ho denega sense explicació. Davant d’aquesta irresponsabilitat, empoderem-nos del nostre propi benestar, d’evitar el col·lapse del sistema sanitari i de no fomentar la propagació d’aquest virus. Si ho fem bé, aviat podrem tornar a posar en marxa el país. Ànims a tothom que ens en sortirem!

 

 

El més llegit

I després