I després

Divendres comença la 9a edició de la Fira del Conte Explica’m que s’allargarà fins diumenge

L'espectacle inaugural itinerant sortirà divendres des de la Plaça del Monestir a les 20.30 hores

Compartiu aquesta història

Aquest divendres 7 de juny comença a Sant Feliu de Guíxols la 9a edició de la Fira del Conte Explica’m, que s’allargarà fins diumenge amb activitats repartides per tota la ciutat.

Un any més, diversos contes seran els protagonistes de l’activitat i la seva temàtica serà l’encarregada d’engalanar els espais de la ciutat. Contacontes, jocs familiars, tallers o espectacles itinerants, formaran part del conjunt de propostes previstes a la ciutat en diversos espais com La Rambla, la biblioteca, l’Antic Hospital, la placeta Joan Maragall, el Mercat Cobert o el Parc Central.

L’acte inaugural serà aquest divendres amb la Companyia Actua Produccions, que oferirà un espectacle itinerant anomenat ‘Robobops’ que sortirà des de la Plaça del Monestir a les 20.30 hores i es dirigirà fins al Passeig del Mar. La regidora d’Economia Local, Núria Cucharero, ens parla de la fira.

Ja de cara a diumenge, les activitats que se celebraran al Mercat Cobert Municipal i també al Parc Central.

Aquest any també, el teatre professional del Guíxols Escena se suma a la proposta i ho fa amb l’obra interpretada per Àngels Gonyalons anomenada ‘Llegat’, que es podrà veure dissabte a les 20.30 hores al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Podeu adquirir les darreres entrades fent clic aquí. Podeu consultar el gruix de les activitats d’aquest Explica’m a la imatge d’aquí sota.

El més llegit

I després