El Teatre del Centre Excursionista Montclar presenta, aquest diumenge 3 de març, l’espectacle infantil de titelles “El Regal” a càrrec de la companyia Pengim-Penjam titelles.
Un espectacle tendre, optimista i simpàtic, “El Regal” és la història d’un conillet de roba, en Felip, fet de retalls que l’àvia Serafina va cosir amb molt d’amor per en Pepus, el seu nét. Podrem veure les peripècies i aventures d’en Felip quan es rellevat per un altre joguina. En Felip, però, no es rendeix, mira endavant i busca la manera de recuperar l’amistat del seu company de joc. “El Regal” és un espectacle amb un missatge optimista de la vida, creat amb molta simpatia on petits i grans es sentiran identificats.
Amb aquest espectacle, la secció Espectacles del C.E.M inicia la  programació per la temporada de primavera que continuarà el 7 d’abril i el 19 de maig 2013. Com sempre els espectacles comencen a les 18h al Centre Excursionista Montclar. Podeu consultar la programació d’espectacles i la resta d’activitats del C.E.M a la  web www.cemontclar.cat.