I després

DIUMENGE, “SANT FELIU ARRAN DE MAR”

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge, 18 d’agost, a les 22:00 h. a la plaça del Mercat de Sant Feliu, el cantautor local Sé, oferirà el seu concert audiovisual “Sant Feliu arran de mar” en el qual es projecten fotografies del Sant Feliu antic, la majoria cedides per l’Arxiu Municipal d’Història i altres de col·leccions particulars.
Entre el repertori escollit, de 21 cançons, es farà un recull dels blocs projectats en els darrers anys atès que, a partir de la propera edició, se li vol donar un nou format.
En una de les projeccions es podrà contemplar el procés de construcció del port, una altra dedicada a la taverna de Cas Romagué (Casa Irla), l’homenatge a la remendadora Isabel Cros, les imatges de la “Festa Major” i la cançó que fou pregó musicat, les referències familiars com la “Rumba a la mare” i el “Pare Joan”, la cançó de “La tornada” on es fa un recull de personatges locals o les “Tavernes de Sant Feliu”.
També cançons participatives de les quals es projecten les tornades per tal que el públic les pugui seguir. En definitiva, un concert diferent sense grans pretensions però molt entretingut amb trams emotius, evocadors i costumistes barrejats amb documents com un dedicat especialment a esdeveniments ocorreguts a la ciutat amb Can Rius a la seva època esplendorosa, la tromba marina, les drassanes Mallol, la representació de l’òpera Marina a la platja i altres.
El concert compta també amb la col·laboració de l’equip de la Televisió de Tossa i estava programat pel passat dimecres però motius tècnics l’han fet traslladar a la data d’avui i està organitzat per l’Àrea de turisme de l’Ajuntament de Sant Feliu.

El més llegit

I després