I després

DESESTIMADA PETICIÓ DEL CLUB DE MAR

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha desestimat la petició del Club de Mar que sigui l’administració local la que assumeixi la vigilància de l’espai, que es va obrir al pas públic el passat 22 d’abril arran d’una resolució de la Generalitat, segons informa el Diari de Girona. L’alcalde ganxó, Joan Alfons Albó (CiU), ha manifestat que si bé s’ha obert el pas públic per l’espai del Club de Mar, els responsables (l’empresa Turispania) segueixen sent els beneficiaris de la concessió, de manera que són els que han de vetllar per la seguretat a l’interior de l’espai. Albó ha afegit que, per exemple, això és el que passa amb el Club Nàutic.
La seguretat era la principal preocupació de Turispania arran de l’obertura del pas decretat pel Departament de Territori i Sostenibilitat ja que algun dels apartaments queda molt exposat. En aquest sentit, el Servei de Costes de la Generalitat va entregar als membres de l’empresa gestora del Club de Mar una autorització perquè duguin a terme les actuacions necessàries per tancar i protegir els accessos a les instal·lacions privades.
El pas per aquest tram de litoral del Club de Mar estava tallat des de feia anys. Després d’anys de reclamació, la Generalitat va resoldre que s’havia d’obrir a l’accés públic d’acord amb el permís de la concessió. El cas, però, segueix viu als tribunals.

El més llegit

I després