I després

NOU RESCAT D’UN UN BANYISTA A PORT SALVI

Compartiu aquesta història

El dissabte es va portar a terme un nou rescat d’un banyista que va patir un problema carido-respiratori mentre estava nedant a la zona de Port Salvi.
En aquesta ocasió es tracta d’un home català de 65 anys, segon resident a Sant Feliu que va patir un problema i que va haver de ser atès, en un primer moment, per dos submarinistes que es trobaven a la zona.
La Policia Local de Sant Feliu i el SEM (Servei d’Emergències Mèdiques) hi varen desplaçar una ambulància i un metge i un infermer amb un helicòpter que els va acostar fins a les roques i que, posteriorment, va aterrar a l’ermita de Sant Elm.
Els fets varen passar aquest dissabte al voltant de ¾ de 2 de la tarda i, a les maniobres de reanimació, s’hi varen afegir un metge i una metgessa que es trobaven prenent el sol a la zona i que varen improvisar la seva col·laboració.
Un cop estabilitzat, l’home que va parir el problema, fou traslladat en ambulància fins a l’ermita des d’on, amb helicòpter, fou evacuat fins l’hospital Josep Trueta de Girona.
Aquest és un dels tres casos que s’han produït a Sant Feliu en els darrers dies i que foren precedits d’un home francès que va morir a la platja de Sant Pol i d’un altre que, com en aquest cas, també fou evacuat després d’estimbar-se per un penya-segat de la Punta de Garbí a l’alçada del Freu.

El més llegit

I després