I després

DIUMENGE, PILAR PRIM PRESENTA LLIBRE

Compartiu aquesta història

El proper diumenge 6 de maig a les 11 del matí, Pilar Prim (pseudònim de Pilar Blasco), presentarà el seu nou llibre “Tanta innocència” a la Casa Blasco dels Jardins del Monestir, que fou propietat de la família Blasco-Prim fins que fou adquirida per l’Ajuntament, juntament amb els Jardins del Monestir. L’acte està inclòs en la programació del 65è Concurs de Flors i Plantes de Sant Feliu de Guíxols.

Entrevistada per la nostra emissora, declarava que “són 21 contes o relats que narren la vida de diferents dones al llarg del segle XX. Comença després de la guerra del 1914, que és quan pràcticament comença el segle, fins els nostres dies. És una mirada sobre la vida d’aquestes dones des de la perspectiva més privada. A hores d’ara, tot i que ha passat el temps, encara ens estem preguntant què ha passat i on som ja que les dones han tingut una entrada molt limitada en el món públic”.

En la promoció de l’editorial Gregal es destaca: “Narrat en un estil àgil, ple de detalls i d’imatges sorprenents, Tanta innocència atrapa i estimula el lector des de les primeres línies. I ho fa perquè les preguntes que es formulen són les protagonistes, són la clau de volta de la identitat pròpia. Com ens construïm? Com ens modifica la mirada de l’altre? Qui som, al capdavall? On comença i on acaba la realitat?

Sobre la idea de l’Ajuntament de presentar aquest llibre en els jardins i la casa familiar, declarava que li sembla “fantàstic que aquests jardins es preservin ja que seran fonamentals per a la ciutat i jo encantada de presentar-lo en aquests jardins on molts dels contes del meu llibre el jardí sempre hi és present i espero poder compartir els comentaris amb totes aquelles persones que s’hi vulguin acostar”.

Pilar Prim, nom literari de Pilar Blasco Prim (Sant Feliu de Guíxols, 1954), és advocada de professió, a més de llicenciada en Humanitats i també en Ciències de la Informació.

Va publicar una primera novel·la, Cafè amarg, el 2014; ha participat en llibres col·lectius de relats, A l’ombra del Decameró (2014) i Districte V, premi literari de Narrativa Breu (2008). També és coautora de l’assaig Cap a la Generalitat (1978), fruit de l’etapa en què va exercir de periodista.

El més llegit

I després