I després

Diumenge “Hug el cuc” al Montclar

Compartiu aquesta història

El Teatre del Centre Excursionista Montclar presenta, aquest diumenge 5 de maig, l’espectacle de titelles “Hug el cuc” a càrrec de l’actriu Mercè Cando al Centre Excursionista Montclar.
La Dulsi, una titella molt tímida, ens presenta un conte que parla d’un cuc (l’Hug) que s’enamora d’una estrella (l’estrella Manela). Al final del conte, apareix la titellaire, que casualment s’assembla molt a la Dulsi. En escena es maquillarà i es posarà el nas de pallasso. Després, la pallassa-titellaire, maquillarà els més petits perquè la coneguin de més a prop, aconseguint així que perdin la por a aquests éssers tant estranys que són els pallassos.
Amb aquest petit conte, basat en una cançó infantil, la pallassa Dulcinea Kitx planteja un espectacle participatiu on els nens i nenes tinguin la oportunitat de passar una estona divertida i de passada, perdre la por als pallassos, bastant freqüent en els més petits.
L’espectacle comença a les 18h i té una durada de 45 minuts aprox. Podeu consultar la programació d’espectacles i la resta d’activitats del C.E.M a la nostra web www.cemontclar.cat

El més llegit

I després