I després

Diumenge, darrera representació d’Els Pastorets

Compartiu aquesta història

Cada any l’Agrupació Teatral Benet Escriba fa un important esforç per tal de reunir els seus col·laboradors a l’entorn de la tradició que suposa l’espectacle d’Els Pastorets de Sant Feliu. La co-directora de l’Agrupació, Roser Descayre, ens explicava com un anys més s’hi ha posat per tal que no es perdi aquesta tradició que considera necessària i demanava suport perquè no es perdi, “seria una llàstima”.
També afegia que enguany han canviat alguns quadres, que són còmics, més amens, que s’adapten a la durada que es va escurçar a una hora i mitja i els adaptem a la quantitat de gent de la que disposem i aquest any teniem molta mainada que feien de dimonis, pastors i àngels i es passen tota la sessió perseguint-se.
Quant als textos, la base està inspirada en l’Estel de Natzaret, en uns altres que va escriure en Ricard Pelló i en aquesta edició hi han adaptat un tram d’uns altres escrits per Rafael Anglada però amb el predomini dels dos que va escriure en Pelló.
En referència a les representacions realitzades el 26 i el 30 de desembre comentava que el primer dia fou una sessió matinal i hi faltava gent però que a la segona va estar molt bé de públic. Subratllava que aquest espectacle el componen gairebé 70 persones i que l’esforç necessita de resposta ciutadana perquè, a més s’ho val.
Encara queda una sessió per gaudir-los que serà aquest diumenge, 6 de gener a les 6 de la tarda al teatre.

El més llegit

I després