I després

DIUMENGE, BBQ FROM HELL A L’ATZAVARA

Compartiu aquesta història

El proper diumenge, 27 de març, se celebrarà a Sant Feliu la cinquena edició de la BBQ from Hell. L’origen de la barbacoa va sorgir de la idea de fer alguna activitat per Setmana Santa, ja que “els dies es feien llargs i el Sant Feliu Fest quedava molt lluny”.
“Aquest any s’ha apostat per un format mitjà, amb 5 grups del país: One for Apocalypse amb la seva música instrumental D.O. Astúries, forts com el cabrales; el rock and roll de Biscuit, atrapamenta màxima des de Vilanova i la Geltrú amb el nou àlbum “s/t” sota el braç; i el punk rock de petroquímica dels tarragonins CRIM, que segons diuen plasmen “la mala llet que els hi ocasiona el dia a dia” a les seves cançons. I com no, acompanyaran tots aquests grups dues bandes de casa molt estimades, els Anchord i els Please Wait, coincidint amb el concert de final de gira europea, i presentant també els seus nous treballs.
Aquesta BBQ, a més, té un doble motiu de celebració, ja que l’Atzavara celebra que la sala TZVR, ubicada al recinte de l’antic escorxador, va ser inaugurada ara fa 4 anys. 4 anys plens de concerts i de trobades, algunes grans i altres petites, de SFF memorables i d’altres en versió mini, passats per aigua. 4 anys de vida i música, i estem molt contents”.
Com sempre, hi haurà una gran barbacoa a l’exterior on es faran botifarres per tothom i opcions vegetarianes. També hi haurà taules i cadires per prendre la fresca, i alguna discogràfica amb el seu merchandising.

18.30h ANCHORD https://anchord.bandcamp.com/

19.30h PLEASE WAIT https://pleasewaitband.bandcamp.com/

20.30h ONE FOR APOCALYPSE https://oneforapocalypse.bandcamp.com/

21.30h CRIM https://crim.bandcamp.com/

22.30h BISCUIT https://lacastanya.bandcamp.com/album/memorabilia

El més llegit

I després