I després

D’ARGOUBERT I GARGANTÉ CAMPIONS DEL JOAN ALBÓ

Compartiu aquesta història

El Valentina de Thierry d’Argoubert (MP) es va proclamar vencedor del XXI Memorial Joan Albó del Club Nàutic Sant Feliu en la categoria d’ORC, mentre que el Lluerna de Manel Garganté (CN SFG) va guanyar en el sistema de mesurament tradicional RI.
L’Oreig de Martí Gelabert i el Fanytas d’Ingrid Banús, ambdós del CN Port d’Aro, van fer segon i el tercer lloc en la modalitat d’ORC, puntuable per la Copa Catalana Zona Nord.
En la categoria RI, on hi van participar set regatistes sense puntuar per la Copa Catalana, el Nòmada III de Melcior Soler (CNSFG) es va endur el segon lloc i el Minimimi de Dani Muñoz (CVP) es va fer amb el bronze.
El XXI Memorial Albó es va portar a terme al llarg de les dues jornades del passat cap de setmana amb un total de dues proves disputades. La primera, el dissabte, va ser de caràcter costaner amb sortida a Sant Feliu de Guíxols fins a les Illes Formigues passant per la llosa de Palamós i amb tornada al port ganxó. El vent va bufar de garbí a una velocitat de 8 nusos.
El diumenge la regata fou de sotavent-sobrevent amb un vent de 5 nusos que finalment va minvar de direcció 135 graus i que va permetre celebrar una única prova.
Ambdues jornades de competició van acabar amb una botifarrada popular entre els participants. L’entrega de premis, es va fer diumenge després de la regata.

El més llegit

I després