I després

11 NOTÍCIES + 11 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

MINUT DE SILENCI EN RECORD DE LES VÍCTIMES DE BRUSSEL.LES
Una vegada més l’entrada de l’Ajuntament fou el punt de trobada d’autoritats i ciutadans que se solidaritzen amb les víctimes d’atemptats, en aquest cas del de Brussel.les, que en cap cas poden tenir justificació. A l’acte hi va acudir bona part de la colònia belga que resideix a Sant Feliu que, juntament amb els ciutadans ganxons que s’hi varen poder acostar, varen guardar un sentit minut de silenci.

500 MINUT

 

CENTRE DE NOVES OPORTUNITATS PER A JOVES A SFG
Aquest mes de març l’Ajuntament de Sant Feliu ha signat un conveni de col.laboració amb l’entitat Oscobe-Intermèdia UTE El Balcó de Girona per implantar un Centre de Noves Oportunitats. Aquest projecte s’adreça a joves de 16 a 24 anys sense escolaritzar i el seu objectiu és que assoleixin una certificació, tornin a la formació reglada o puguin obtenir una feina de qualitat. Un total de 16 joves ja han iniciat aquest projecte a la ciutat i tindrà una durada de 20 mesos.
Tots aquells joves interessats en formar part d’aquest projecte s’hi poden inscriure fins al 31 de juliol de 2016. Per a més informació:www.formacioifeina.cat.

500 JOVES

 

EXPOSICIÓ DE CATALUNYA CONTRA EL CÀNCER AL CC VILARTAGUES
La delegació de l’Associació Catalunya Contra el Càncer a Sant Feliu de Guíxols informa que, des del 23 de març fins el 8 d’abril, al Centre Cívic Vilartagues, es pot visitar l’exposició científica: “Evolució de la investigació del càncer. Un repte mil.lenari”.
El càncer destaca per la seva alta complexitat, ja que existeixen 200 malalties oncològiques segons l’origen, que s’origina quan les cèl·lules del cos comencen a comportar-se de manera atípica.

500 CANCER

 

ACTUACIÓ ANTI INCENDIS EN EL MONESTIR DE SANT FELIU
Des de fa més d’un mes en el Monestir de Sant Feliu de Guíxols s’hi estan realitzant obres de sectorització en previsió de possibles incendis, actuació que ha comportat el canvi de portes i de vidres així com la instal·lació de mecanismes per evitar la propagació d’un a un altre sector de l’històric edifici. La sortida d’emergència principal s’ha previst a l’escala central, decisió que ha obligat a recuperar la porta de sortida en l’espai que fa unes dècades ja existia a l’edifici quan acollia les dependències de la Guardia Civil.

500 MONESTIR

 

ENTRADA A LA BIBLIOTECA PER LA CARRETERA DE GIRONA
Com ja s’ha anunciat, a partir del proper dimarts, 29 de març es farà efectiu el canvi temporal d’accés a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit i Arxiu d’Història de Sant Feliu que tancarà la plaça per les obres d’impermeabilització i s’hi haurà d’accedir, durant un mes, per la porta de la carretera de Girona, 45-47. L’horari de la biblioteca és als matins, de dilluns a dissabte, de 10:00 a 13:30 h. i a les tardes, de dilluns a divendres, de 16:30 a 20:30 h.

500 BIBLIO

 

FRANJA DE PROTECCIÓ EN CAS D’INCENDI A LA ZONA DE PEDRALTA
Membres de l’ADF Gavarres Marítima (Agrupació de Defensa Forestal), han publicat aquest dimarts, a través del Twitter, que per encàrrec del Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya s’està adequant una franja a la zona de Pedralta, per la banda de Sant Feliu de Guíxols, feina que segons la informació referida està efectuant l’empresa Fitor Forestal, per tal de prevenir possibles incendis en aquest àmbit.

500 PEDRALTA

 

MILLORES AL SALÓ DE SESSIONS DE L’AJUNTAMENT
En els darrers dies operaris del Servei Tècnic Costa Brava de Sant Feliu de Guíxols han estat realitzant diverses millores en els sistemes de megafonia del Saló de Sessions que entre altres problemes, no disposava de suficients micròfons pels regidors, hi havia problemes d’acoblament que dificultava l’audició a la zona de públic, no funcionava el sistema inalàmbric, no hi havia preses de so per a càmeres de TV i emissores i els fils no oferien una bona imatge de la sala, que també s’utilitza per a cerimònies civils de casaments i altres esdeveniments.

500 saló

 

CRÒNICA DE L’OBRA “L’ART DE LA COMÈDIA”
Només falta una obra per finalitzar l’actual edició del XIè Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols que organitzen l’Agrupació Teatral Benet Escriba i l’Ajuntament de la ciutat, una edició amb obres i grups de qualitat que, enguany, han estat observats per Lluis Serra que ha anat enviant les cròniques als mitjans. En aquesta ocasió de l’Art de la comèdia” que es va representar el 13 de març: CRÒNICA TEATRE

500 TEATRE

 

NACHO ALONSO & MARTA ROSÉS, BACK AT CHEERS
Dijous 24 de març a les 22 hores al bar Cheers de la Plaça del Mercat, 18 de Sant Feliu de Guíxols, concert de Nacho Alonso & Marta Rosés. El guitarrista i la vocalista tornen al Cheers per oferir un concert de qualitat entre amics, un viatge pel soul, blues i pop rock on.

500 NACHO&MARTA

 

MICRO OBERT I PAPER DE PLÀSTIC A LA CASA IRLA
– Dijous 24 de març, 21:00 h. : OPEN MIC: Vine a cantar les teves cançons! Tots els qui teniu inquietuds musicals i voleu expressar-vos en un escenari, ara teniu l’oportunitat a la Casa Irla.
– Divendres 25 de març, 21:00 h. concert de PAPER DE PLÀSTIC (Bcn, pop).
Les cançons de Paper de plàstic són petites narracions basades en fets quotidians, històrics o literaris que tracten, generalment, la condició humana i aspectes que l’envolten, amb certs moments per a la fantasia; sempre procurant que la música, d’aires principalment pop, acompanyi aquestes particulars històries.

500 PAPER

 

SARDANES DIUMENGE AL PASSEIG DELS GUÍXOLS
L’Agrupació Amics de la Sardana ha programat l’audició 607 de sardanes al Passeig dels Guíxols, el proper diumenge 27 de març a les 12 del migdia amb la Cobla Bisbal Jove amb el següent programa: “D’un gran mestre a Besalú” (Conrad Saló), “Només a un pas” (Jordi Molina), “Ballades a la Damunt” (Enric Ortí), “Sant Feliu, ciutat marinera” (Martirià Font), “Cara al mar” (Salvador Dabau), “L’amic Jaume” (J. Coll Ferrando).

500-SARDANES

 

El més llegit

I després