I després

DIUMENGE ACTE DE JUNTSPELSÍ A SANT FELIU

Compartiu aquesta història

L’equip de campanya de Juntspelsí a Sant Feliu de Guíxols ha informat que aquest diumenge 30 d’agost a les 20:30h se celebrarà l’acte central de precampanya a la Plaça Salvador Espriu.
Es comptarà amb la presència del cap de llista de Girona, Lluis Llach, acompanyat de l’Anna Caula, en Carles Puigdemont i la Marta Rovira. En acabat es servirà cremat i refrigeri per a tothom.
Des de Juntspelsí es fa una crida “a totes les persones de Sant Feliu que ja són candidats, i aquelles que no estan convençudes que vinguin a preguntar i els resoldran els dubtes en qüestió”.
La coordinadora de campanya, Cristina Vicens, declarava a la nostra emissora que “des de fa unes setmanes que els partits sobiranistes ens estem reunint i fem una crida a la CUP perquè s’hi afegeixi. La nostra intenció és arribar a tothom per tal d’aconseguir fer quants més candidats millor, informar, resoldre dubtes i, sobretot, estar al carrer.
Ens interessa la presència a l’acte de tots els candidats i hem escollit fer-lo a Vilartagues, precisament, perquè considerem que hem d’arribar als indecisos, a la gent que encara no està convençuda, que té dubtes i poder-los informar amb tot detall”
Afegia que els dissabtes a la tarda tenen una parada informativa a l’accés al Mercadona, per tal d’acostar tota la informació que calgui a les persones que s’interessin per ser candidats o per resoldre qualsevol dubte.
També disposen d’una parada a la Rambla Vidal els diumenges de 10 a 2 i anunciava que el dia 10 de setembre, després de la Marxa de torxes, es farà la primera enganxada de cartells de la campanya per a la qual també feia una crida a tots els candidats perquè hi assisteixin.

El més llegit

I després