I després

CARME FORCADELL AQUEST DILLUNS A SFG

Compartiu aquesta història

Carme Forcadell, la que fou presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, i que concorrerà com a número dos en la llista civil Junts pel Sí, visitarà Sant Feliu aquest dilluns, 31 d’agost on encapçalarà un acte en el qual també s’hi ha convidat a Jordi Navarro (CUP) i que se celebrarà al Teatre-Auditori municipal Narcís Masferrer a les 20:00 hores.
Forcadell és una de les grans mobilitzadores de l’ independentisme, des de la presidència de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), juntament amb Òmnium Cultural en les manifestacions multitudinàries dels anys 2012, 13 i 14.
Josep Albertí, que fou membre del secretariat de l’ANC i un dels impulsors de l’Associació Guíxols Decideix i Guíxols per la Independència, declarava a la nostra emissora que l’acte serà com un retrobament amb una de les figures que varen iniciar aquest procés i que retorna a la ciutat en el moment en què s’està arribant a la fita plantejada.
A més d’altres sorpreses no desvetllades, també es farà la presentació i part de la lectura d’un conte de Toni Strubell, referit al procés, en el qual els protagonistes són dos gossos i que compta amb il·lustracions del ninotaire ganxó Narcís Franquesa.
Albertí també va incidir en qüestions logístiques de cara a la Diada i la Via a la Meridiana, per a la qual a mitjans de setmana només quedaven 20 places disponibles en els 8 autocars que sortiran de Sant Feliu.
Les persones interessades es poden adreçar els dimarts de 10 a 12 o bé els dimecres i divendres de 6 a 8 al local de les Galeries Sant Joan, seu de l’ANC a Sant Feliu.
També va destacar i agrair la presència els dies 27 dels mesos previs al 27S, de les persones que han assistit a les concentracions que s’han anat portant a terme davant de l’Ajuntament, sempre amb la col·laboració activa de Percussió Ganxona, i que dijous es va cloure amb l’assaig del punter de la propera Via de l’11 de setembre.

PUNTER FALDILLA

 

El més llegit

I després