I després

Dissabte torna la Marnatón eDreams a la badia de Sant Feliu

La competició consta de 3 proves de 12, 6 i 1,5 quilòmetres, a més d'una quarta dirigida als més petits amb diverses distàncies

Compartiu aquesta història

📸 Marnaton eDreams

Aquest dissabte 29 de juny torna a Sant Feliu de Guíxols una nova edició de la clàssica Marnatón eDreams que consisteix en 3 proves, de 12, 6 i 1,5 quilòmetres, a més d’una dirigida als més petits anomenada ‘Kids’

Ho explica la regidora d’Esports, Mireia Borrego, qui ens parla de com s’esdevindrà la prova d’aigües obertes a la nostra ciutat.

La prova de 12 quilòmetres sortirà des de Tossa de Mar a partir de les 8 del matí en diverses franges horàries i arribarà fins a la platja gran de Sant Feliu. Cada grup comptarà amb embarcació de suport, avituallaments i caiacs guies que seran els encarregats de marcar el ritme.

La de 6 quilòmetres sol ser la prova amb més inscrits, tindrà la sortida des de Canyet a les 10.15 hores i també arribarà al mateix emplaçament. Pels amants de les distàncies curtes hi ha la prova d’1,5 quilòmetres a Port Salvi en un recorregut que envolta s’Adolitx i creua el Freu.

Pel que fa a la prova dels més petits, farà recorreguts de 50, 100, 200 i 400 metres per l’interior de la badia de Sant Feliu a partir de les 12 del migdia. La Copa Marnaton Kids la poden disputar nenes i nens d’entre 5 i 13 anys.

A partir de les 12.30 està previst que comenci l’entrega de premis als Jardins Juli Garreta i, a continuació, se celebrarà una botifarrada.

El més llegit

I després