I després

Dilluns s’inaugura al Salvament Marítim l’exposició fotogràfica de Ralf Langenhorst ‘Amb paciència’

La mostra consisteix en un reportatge fotogràfic a bord del vaixell pesquer del patró major de la confraria de Sant Feliu, Carmelo Martínez, i la seva tripulació

Compartiu aquesta història

📷 Ralf Langenhorst

El proper dilluns 1 de juliol, a les 18.30 hores, el Museu d’Història de Sant Feliu inaugura en una de les seves seus, la del Salvament Marítim, una nova exposició dedicada al treball fotogràfic de Ralf Langenhorst. Es tracta de ‘Amb paciència’.

Els visitants hi podran veure un reportatge realitzat el mes d’agost del 2017 a bord del vaixell pesquer del patró major de la Confraria de Sant Feliu de Guíxols, Carmelo Martínez, acompanyat de la seva tripulació.

L’artista explica què és el que ha volgut mostrar a través d’aquesta proposta fotogràfica que repassa a fons el treball de la tripulació del vaixell.

A través de les imatges, els visitants de la mostra també podran veure la tranquil·litat a bord mentre el vaixell avança lentament per la costa i la paciència del capità confiant en l’experiència i el sentiment mentre escaneja el mar amb l’ajuda d’equips d’última generació.

La fotografia de Langenhorst que es pot veure a l’exposició és un dels gèneres que a l’artista més li agrada treballar i on mostra el que va trobant al seu entorn.

La mostra, amb entrada lliure, es pot visitar al Salvament Marítim de Sant Feliu, al Turó dels Guíxols, de l’1 de juliol al 15 d’agost, de dilluns a diumenge i festius de 18 a 20.30 hores, i del 16 d’agost a l’11 de setembre, de dilluns a diumenge i festius, de 17 a 19.30 hores.

El més llegit

I després